umur Oluşturma zamanı: 10 Temmuz, 2011 Oluşturma zamanı: 10 Temmuz, 2011 Ntv spor kanalında her spor dalına(plaj voleybolu,atletizm golden lig vs vs) yer veriyor oysa ben masa tenisi ile ilgili hiçbirşey göremiyorum bence toplu email atalım ve artık masa tenisinde izleyeni takip edeni olduğu bilinsin ne dersiniz?
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2011 +1 daha ayrıca ortak bir e-mail hazırlanırsa ve de link verilirse katılım amacına ulaşır
ozgur seker Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2011 +1 daha ama bence önce bu sayfaya örnek bir mail mümkünse yazılsın veya gönderen varsa gönderdiği maili yazsın o maili hepimiz yollayalım altındaki ismi değiştirerek. bence böyle daha iyi olur. hatta kişi listemizdeki arkadaşlarımıza da yollayalım onların da böyle bir talepte bulunmasını isteyelim. örnek bir mail yazabilecek olan var mı?
Guest ktm Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2011 +3 .......Ağzımdan çıktı bir kere ...Ben yurtta kalamam arkadaşlar ...Otel odası olsunda isterse yıldızsız olsun .... Ben artık bu + ları görünce aklıma forum toplantısına katılacak arkadaşların katılım durumları geliyor.. Şu artı 3 az mı oldu ki.. +5 yaptım +5 ktm
notsniw Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 bence mail atmak yerine adamlara maç önermeliyiz.. şöyle afilli, top toplamaların olmadığı (normal bir 7 setlik maç 1 saat sürer aralıksız, ama aradaki boş zamanlar kesilirse, örn, top toplama molalar, set araları) 15 dk sürer )) görsel zevki, mücadelesi yüksek maç linki verirseniz adamlara yayınlıyabilirler. bu forumda +1 yazanların eminim %99 u youtube dan, ittv den istediği maçı seyredebiliyordur. Amaç burada, bu foruma girmeyen insanlara bu sporu tanıtmak olmalıdır. bu sebeple güzel maç bulup adamlara yollamalıyıs. copyright konusunu da çözmek gerekir, eski maçların copyright ı reflex sports da bildiğim kadarıyla 1
umur Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 ben herkes farklı yazsın diye düşünüyorum yoksa birkaç masa tenisi severin sevgisi şeklinde anlaşılabilir.biri yazmıştır arkadaşları falan onun için email atıyorlar gibi mesela.
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 Hayret edilecek birşey gibi arkadaşlar ama bende yazıları okuyup doğru yani yayınları sadece spor olan bir kanal niçin masatenisinden hiç bahsetmez diye hayıflanırken birbaktım ntvsporda saat sanırım 11:00 civarıydı jun mizutaniden bahsediliyor başını kaçırdım ama başarıları kısa bir röportaj maçlarından görüntüler vardı çok hoş bir tesadüf oldu doğrusu ama tabiki çok az ve yetersiz yani +1 +1 tabikide +1.
umur Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 evet bende gördüm mizutani ydi kısa bir klip denilebilir.benim internetim çok yavaş iletişim bilgilerini bulabilirseniz hemen atarım mesajı.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 Ben topladım, +11 oldu. Şaka bir yana, neden olmasın. Belki tutar, ama çok umutlu değilim.
onurzaim Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2011 Mail attıysanız işe yaramış olabilir. Bu hafta içi Patrick Baum ve Mizutani maçını veriyordu.
Guest Zhang J.K Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2011 o da olmazsa tweet gönderelim hep onları okuyorlar
ateşdener Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2011 +1 kesinlikle maçlar eğitim programları geç saatlerde bile olsa verilmeli
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap