Bilal OLGUN Oluşturma zamanı: 7 Temmuz, 2011 Oluşturma zamanı: 7 Temmuz, 2011 20 gün kadar buralardayım.Çanakkalede olup masatenisi oynamak isteyenlerle veya oynanan yerleri bilen arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla...
kartal Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2011 20 gün kadar buralardayım.Çanakkalede olup masatenisi oynamak isteyenlerle veya oynanan yerleri bilen arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla... Mehaba Bilal,bende yaz itibariyle Şarköydeyim yolun düşerse beklerim oynamaya malum partner bulmakta bayağı sıkıntı çekiyorum selamlar...
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2011 Abi meraba oralar çok fazla ters kalıyor.İstanbula yolum düşerse seni mutlaka arayacağım. İyi tatiller...
erkan.kurtis Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2011 Çanakkalede Stadın yan tarafında masatenisi ile ilgili departman var orda antreman yapacak birilerini bulabilirsin Bilal kolay gelsin...:)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap