o.han yılmaz Oluşturma zamanı: 5 Temmuz, 2011 Oluşturma zamanı: 5 Temmuz, 2011 merhaba.masa tenisi maçlarında sayı aldıklarında söyledikleri şey aklıma takıldı.duyduğum kadarıyla zaaa işte buuuuuuu gibi bişey diye yorumladım..ne olduğunu söylerseniz sevinirim.bende maçlarda hava olsun diye bunu söylemek istiyorum.ama söylersem zor durumd kaldığımda söylerim.yani moral bozmaya kesinlikle çalışmam.aklımın ucundan bile geçmez.
notsniw Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 çincede veya başka bir dilde bir anlam ifade eden, ama türkçemizde bir anlamı olmayan sesler, oyuncularımızın çıkardığı... çoğu oyuncunun yabancı dildeki anlamını bildiğinden bile şüpheliyim... motivasyona katkısı var, rakibin moralini bozar genelde, tek heceli, basit heceler aslında, ço, ça, yo, ya, sa vs vs gibi şeyler...
ongun Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 Millet bağırırken ne der bilmem. Ben "oha" yada "çüşş" ten birini kullanırım. Vurduklarımın çoğu dışarı gider.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 Millet bağırırken ne der bilmem. Ben "oha" yada "çüşş" ten birini kullanırım. Vurduklarımın çoğu dışarı gider. İmzan tezgah gibi olmuş
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 bana tavsiye edeciğiniz sözcükler varmı(yada cümleler)
cagan Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 Genelde rakibin aldığı sayılara kızmaktan kendi aldığım sayılara sevinmeyi unutuyorum..Yine mi balık!
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 Genelde rakibin aldığı sayılara kızmaktan kendi aldığım sayılara sevinmeyi unutuyorum..Yine mi balık! keşke polyanna masa tenisi bilseydi:)
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2011 biraz konu dışına çıkmış olucam ama cumartesi günü ivvtaya gidecek olan varmı?
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 biraz konu dışına çıkmış olucam ama cumartesi günü ivvtaya gidecek olan varmı? Orhan kardeşim merhaba, Sayı alınınca bazı oyuncular tarafından söylenen ça, ço, ya o tip şeylere bence fazla takılma oyununu ilerletmeye çalış. Ben geçen Cumartesi ivtta turnuvasına gitmiştim ama bu hafta da belki gidebilirim. Selamlar,
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 ben rakibi bozmak için kasıtlı yapılanlara karşıyım, yoksa oyun heyecanıyla aldığın güzel bir sayıdan sonra yahut riskli bir durumda aldığın sayıdan sonra heyecanını ifade eden bu davranışlar gayet doğaldır
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 ben rakibi bozmak için kasıtlı yapılanlara karşıyım, yoksa oyun heyecanıyla aldığın güzel bir sayıdan sonra yahut riskli bir durumda aldığın sayıdan sonra heyecanını ifade eden bu davranışlar gayet doğaldır Doğru söze ne denir :alkis:
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 sayı aldıktan sonra rakibe doğru kol hareketi yaparak yo so ço dersen rakip de seni ço'lar
Serhat Köksal Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 sayı aldıktan sonra rakibe doğru kol hareketi yaparak yo so ço dersen rakip de seni ço'lar
ekrem Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 bana tavsiye edeciğiniz sözcükler varmı(yada cümleler) Hoppaaa.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 bizim örnek vermemiz önemli değil, o an içinden geçeni söylemen lazım, yoksa yapmacık olur, doğaçlama çıkması lazım, çıkmıyorsa hiiiiç zorlama
hknblk Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 bana öyle birşey yaptılarmı ben daha çok konsantre oluyorum aklını alıyorum rakibimin yani içinde patlayabilir :P
KursaD Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Ben hepsini denedim. Yo , Çoo, Ço sa , Yo sa. Hiç biri güzel değil. En güzeli 'Buuuuuuu' demek. Rakipde belli bi süre sonra 'buuuuuu' demeye başlıyo. Ondan sonra sen sayı aldığın zaman 'O değil Buuuuuuuuuuuuuuu' dersin maça heycan katarsın
cagan Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Çoyo çoyosa, çoyo çoyosa, söylerim her sayıdan sonra çoyosa
Guest burak agut Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Çoyo çoyosa, çoyo çoyosa, söylerim her sayıdan sonra çoyosa Benim Çağan abim çoyosa gibi adam
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 bjk çoyosa ile 3 ço luk ;sa imzaladı
ongun Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 İmzan tezgah gibi olmuş Bu gidişle zabıtayla başım belaya girecek.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Bu gidişle zabıtayla başım belaya girecek. Dikkat et, kaçarken düşmesin. Lastikler çok pahalı
Bora Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2011 oyuncunun, kurallar ve etik davranışlar çerçevesinde doğal davranmasından yanayım. eğer içinde biriken enerjiyi ve stresi rahatlamak amacıyla dışarı atmak istiyorsa bağırmalı. yoksa içinde patlar ve bir sonraki sayıyı etkiler. bu arada ben sayıdan sonra "cho" demek istiyorum ama kendiliğinden "yo" olarak çıkıyor. bizim dernekteki doktora sordum, "dido desen neyse, onun çaresi var gofreti yersin geçer ama cho isimli bi gofret bilmiyorum" dedi. nasıl espri ama..
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2011 oyuncunun, kurallar ve etik davranışlar çerçevesinde doğal davranmasından yanayım. eğer içinde biriken enerjiyi ve stresi rahatlamak amacıyla dışarı atmak istiyorsa bağırmalı. yoksa içinde patlar ve bir sonraki sayıyı etkiler. bu arada ben sayıdan sonra "cho" demek istiyorum ama kendiliğinden "yo" olarak çıkıyor. bizim dernekteki doktora sordum, "dido desen neyse, onun çaresi var gofreti yersin geçer ama cho isimli bi gofret bilmiyorum" dedi. nasıl espri ama.. : :alkis:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap