o.han yılmaz Oluşturma zamanı: 29 Haziran, 2011 Oluşturma zamanı: 29 Haziran, 2011 merhaba arkadaşlar.cumartesi günkü ivvta turnuvasına katılan varmı?benim evim uzak ama babam 1 kerelik götürürüm dedi.bu turnuva benim için önemli.hayatımdaki 8.turnuvasm olcak.çok ayrıntı iyi deeğildir. evren;samanyolu;güneş sistemi;dünya;asya;türkiye;istanbul;pendik;.......... gibi
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 C.tesi ve Pazar günü bizim üniversitedeki bütünleme sınavlarında görevli olduğumdan maalesef gelemeyeceğim. Yoksa gitmek istiyordum.
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 sizin adınıza üzüldüm doğrusu. ama eğer polyanna olursak gelmemeniz benim için daha iyi oldu.çünkü size yenilirdim.ben daha forhand topspini bile zor yapıyorum.bazen tutuor bazen tutmuyor:)şimdi nasrettin hocayım: (ya tutarsa?)
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2011 masatenisçi oyuncuları arasıonda yenilmek yenmek diye bir kavram yasıl amaç güzel bir ortam yaratmaktır ve bu oratam masatenisinden ibarettir yani dostluk arkadaşlıktır
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2011 masatenisçi oyuncuları arasıonda yenilmek yenmek diye bir kavram yasıl amaç güzel bir ortam yaratmaktır ve bu oratam masatenisinden ibarettir yani dostluk arkadaşlıktır
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap