cagan Oluşturma zamanı: 27 Haziran, 2011 Oluşturma zamanı: 27 Haziran, 2011 Timo Boll - Fang Bo Ma Lin - Zhang JikeZhang Jike şampiyon olduktan sonra masa tenisi oynamayı unutmuş gibi, yoksa Ma Lin mi çok formda anlamadım
ararat1973 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Ma Lin her zamanki gibi ama Zang Jike bu değil. Açık bir şekilde oynamamış. Timo nun ne işi varmış Çin süper liginde, misafir sanatçı falanmı?
cagan Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Galiba Avrupa kesmemiş Timo'yu, geç bile kalmış aslında onun yeri burası olmalıydı yıllardır..Ancak o şekilde Çin'lilerin hızına ayak uydurabilir..
KursaD Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Kesinlikle sana katılıyorum Abi. Avrupa ayağı Timo nun kalitesine hıc yakısmıyordu. Zhang Jike den boyle bı dusus beklıyordum. Adam Dünya şampiyonu olmuş var mı ötesi ? Toparlanır zamanla
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 arkadaşlar acaba bu Çin Yaz Ligi olabilir m, NBA'de de olduğu gibi...Yanlış hatırlamıyosam böyle bir lig var Çin'de ve İ.B.B'nin eski oyuncusu Zhu Jiang(emin değilim isminden) bu ligde Wang Hao'yu 2 kez yenmişti.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Ma Lin i denize atsan bilimum vahşi balıklar bile kaçar bundan....adam jaws gibi bir şey...önüne geleni ısırıyor.... Seyrederken bile arada bir irkiliyorum sanki beni bile ısıracakmış gibi bakıyor. Masatenisinin bile bir şanı şöhreti vardı...ne biçim oyundur bunlar böyle...en iyisi ben pin pong oynamaya gideyim..!!! ktm
Saadettin Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2011 Ya Timo'yu çok seviyorum.. Maçtan sonra bile sevinmesini öyle alçak gönüllülükle yapıyor.. Takibini kutlarken yüzündeki gerçek samimiyete bakın anlarsınız. Masa Tenisi için çok çok önemli bir değerdir Timo.. (Bu kadar yazıdan sonra bana tişörtünü falan verir derdim ama zaten vermişti..)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap