cagan Oluşturma zamanı: 27 Haziran, 2011 Oluşturma zamanı: 27 Haziran, 2011 Ntvspor'un sitesinde haberlere bakarken arada gözüme takıldı, paylaşayım dedim..Oktay başkan geleceğe yönelik umutlu konuşmuş..İşte o haber..Tıklayın!!
Guest ktm Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Seviyorum şu geleceğe yatırma işini.....bakalım ne olacak bizlerin bu hali..? Hepimizin ağzında sakız olmuş bir laf...ötesi yok... Ne gelmez bir günmüş bu GELECEK...!!! Neler yapıyorsun abi...ne yapcağım geleceğe yatırım yapmakla meşgulüm.. Hani,... kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ....misali.. Bende geleceğim için yatıp yuvarlanıyorum...vakit geçiriyorum .....diyeyimde daha inandırıcı olayım.. ktm
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Başkanın doları altını var herhalde kenarda köşede, onları anlatıyor Selim Abi.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Andrei Filimon mu , yok artık.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Başkanın doları altını var herhalde kenarda köşede, onları anlatıyor Selim Abi. Kırdık birkere küpü ne çıkarsa bahtımıza diyip onu geleceğe yatıracağız... 2023 e kadar artık buralardayız... Durmak yok artık geleceğe yatırıma devam..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......?????????? ktm
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 samut bir adım olmadıkça çakma türklerden oluşan milli takımla edinilen başarı başarı değildir. acaba düşünüyorumda geleceğimiz (alt yapı kastediyor herhalde)de mi çinliler oluşturuluyor acep....
Guest ktm Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 samut bir adım olmadıkça çakma türklerden oluşan milli takımla edinilen başarı başarı değildir. acaba düşünüyorumda geleceğimiz (alt yapı kastediyor herhalde)de mi çinliler oluşturuluyor acep.... Bu işleri fazla kafaya takmaya gelmez.... Belki bir gün, bir bakmışınız çakma ülkenin devşirme vatandaşları olup çıkmışız... Cem Karaca ile Erkin Koray ın şarkıları arsında gidip geliyorum handisi daha sert diye.. ktm
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap