o.han yılmaz Oluşturma zamanı: 24 Haziran, 2011 Oluşturma zamanı: 24 Haziran, 2011 kendimi övmek gibi olmasın ama yaptığım işi ben çok beğendim.müsabakalarda kullanamam ama okulumda kullanırım diye düşünüyorum.sizce nasıl olmuş?kamera net olarak çekmemiş ama bu raket verniklenmiş bir raket tahtası.hazır raketin lastiklerini söktüm ve kurşun kalemle eklemeler yatım.sonra biraz boyadım ve vernikledim.
enerji05 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 kendimi övmek gibi olmasın ama yaptığım işi ben çok beğendim.müsabakalarda kullanamam ama okulumda kullanırım diye düşünüyorum.sizce nasıl olmuş?kamera net olarak çekmemiş ama bu raket verniklenmiş bir raket tahtası.hazır raketin lastiklerini söktüm ve kurşun kalemle eklemeler yatım.sonra biraz boyadım ve vernikledim. Güzel olmuş tebrikler. Masatenisini çok sevdiğin anlaşılıyor.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 Enteresan bişey olmuş...ama iyi
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 hocam nasıl yaptın bunu süper olmuş, benim raketimi de yaparmısın
Guest Zhang J.K Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 bence biraz abartmışın masa tenisi terimleri falan yaz bence daha güzel olur
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap