o.han yılmaz Oluşturma zamanı: 22 Haziran, 2011 Oluşturma zamanı: 22 Haziran, 2011 uzun pütürlü ve pütürleri dışa doğru olan lastikler ne işe yarar?bilen varsa cevaplarmı.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 uzun pütürlü lastikler gelen toptan fazla etkilenmez, 1) servis karşılamada kolaylık sağlar 2) rakibin oyun kurmasına engel olabilir 3) etkili defans yapabilir 4) ölü top atarak rakibi rahatsız edebilir 5) sağlıklı hücum yapamazsın fakat az da olsa yüklensen rakip top çeviremez kabaca bunlar
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 peki anladım.sizce eski hazır raketimin (timo boll 500 f)lasitğini süngerinden ayırdıktan sonra lastiği ters olarak yapıştırsam aynı etkiyi görebilirmiyim.bunu zaten yaptım zaten ama oynama fırsatı bulamadığım için bilmiyorum. işte resim
turushanovgu Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 o lastik benliğini yitirmiş, kaldır at daha iyi
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 ben bişi anlamadım normal pütürlü lastikten farkı neki bunun
turushanovgu Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 ben bişi anlamadım normal pütürlü lastikten farkı neki bunun farkı; senin de dediğin gibi diğer pütürlü lastiğin normal oluşu
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 anladığım kadarıyla spini yok etmeyen eski püskü yırtık saçma bir raket yapmışım.doğrumu?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2011 döşemeciden alıp tahtaya yapıştırdığın deriyle de oynayabilirsin, fakat ne sen keyif alırsın ne de karşındaki oyuncu, ayrıca bu haliyle hiçbir müsabakada oynayamazsın hakemler izin vermez, boşa kürek sallamak gibi birşey bu, hevesini kırmak iztemezdim ama durum böyle
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 ilginç valla tebrik ederim :) orhan kardeşim fakat pütürün bundan farkı bütürler daha ayrık daha uzun daha pürüzsüz ve her pütürün içinde mikro pütürler bulunmakta.Lastik yerine sadece tahta ile oynasan daha iyi yani lastik ne bilmiyorum ama öldürmüşsün lastiği...
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 zaten lastiği söktüm ve lastiğini kazıdım sadece tahtası kaldı.tahtasınada bişi ler yazıp vernikliycem.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap