kufezli Oluşturma zamanı: 7 Haziran, 2011 Oluşturma zamanı: 7 Haziran, 2011 Arkadaşlar merhaba.. 1982'den 1991'e kadar masatenisi oynadım..Liglerde, Türkiye Şampiyonalarında (minikler, yıldızlar, gençler, liseler vs)..20 sene sonra raketimi tekrar çıkarttım ve eski alışkanlık (bizim zamanımızda sriver, tachiness, yasaka mark 5ten başka lastik yoktu) sriver FX taktım.. Fakat yeni nesil 2-3 raket ile oynadım.. Xiom Omega ve Boost TC..Bu lastiklerin yanında benim raketim hem çok ağır hemde inanılmaz yavaş kaldıki super carbon'a rağmen. Spin yapmak için benim raketimle güç vermeniz gerekirken yeni nesil lastiklerde çok kolay bir şekilde top karşıya geçiyor.. Lastiklerimi değiştirip Stiga Calibra LT Sound takmak istiyorum.. BH 2.0MM FH MAX. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler..
Guest ktm Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Arkadaşlar merhaba.. 1982'den 1991'e kadar masatenisi oynadım..Liglerde, Türkiye Şampiyonalarında (minikler, yıldızlar, gençler, liseler vs)..20 sene sonra raketimi tekrar çıkarttım ve eski alışkanlık (bizim zamanımızda sriver, tachiness, yasaka mark 5ten başka lastik yoktu) sriver FX taktım.. Fakat yeni nesil 2-3 raket ile oynadım.. Xiom Omega ve Boost TC..Bu lastiklerin yanında benim raketim hem çok ağır hemde inanılmaz yavaş kaldıki super carbon'a rağmen. Spin yapmak için benim raketimle güç vermeniz gerekirken yeni nesil lastiklerde çok kolay bir şekilde top karşıya geçiyor.. Lastiklerimi değiştirip Stiga Calibra LT Sound takmak istiyorum.. BH 2.0MM FH MAX. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.. Savaş baltanızı topraktan çıkardığınıza sevindim.. Hoş geldiniz diyelim o zaman.. ktm
kufezli Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Estafurrullah, Üstad'lık ne haddimize fakat yinede teşekkür ederim. Bu yeni lastikler ile topu lastikte hissedebiliyorsun. Calibra sound'dada böylemidir?.. Çünkü sriver fx ile böyle birşey söz konusu değil.. Bu arada KTM arkadaşada teşekkür ederim.. Baltamızı çıkarttık evet fakat artık balta kalmamış herkes top tüfek türü ekipmanlarla donanmış..Bunca seneden sonra tekrar oynamak inanılmaz bir haz verdi.. Birde doğru lastikleri buldummu o zaman dahada zevkli olacak..
kufezli Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..
guvenozbayrak Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Xiom vega asya lastiği de güzel bir lastik. Onunla ilgili yorumları da okuyun derim.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 şehir olarak adana gördüm, isim nedir? benden daha eskiniz ama yine de tanıyabilirim
kufezli Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 İsmim Kayhan..Güney Sanayi ve bu kulüp kapandıktan sonra Adana Masa Tenisi İhtisas'ın ilk sporcularındandım..
Guest Cengizpenol Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 İsmim Kayhan..Güney Sanayi ve bu kulüp kapandıktan sonra Adana Masa Tenisi İhtisas'ın ilk sporcularındandım.. Ayas'tan Kayhan'mı?
kufezli Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Evet Ayas Lisesi'den mezunum..
kufezli Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Ayas'tan Kayhan'mı? Evet Ayas'tan..
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 ooooooo kayhan merhaba, ali samiyle ( MTİ oyuncusu) beraber takılırdık, beni ondan hatırlayabilirsin, ben de senin gibi çooook uzun ara verip yakınlarda dönenlerdenim :)))) tekrar dönmene sevindim ama senin göreceğin üzere oyun çok gelişti ve hızlandı
Guest Cengizpenol Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Evet Ayas'tan.. Kayhan ben Cengiz. Ali Çamurdan'ın sınıf arkadaşı. Basketbol'a merak salmak da seni masa tenisinden uzaklaştırdı. Ben de 88'de kolumu kırdıktan sonra bırakmıştım. 2006-2007'de tekrar döndüm. Şimdi veteran olarak birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Guest Cengizpenol Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Calibra sound'u tavsiye etmiyorum.. gereğinden fazla zıplak bir lastik.. ben 2 hafta kadar oynadım. antrenman yaparken spin vs keyifli geliyor fakat macta toplar kontrol dışı oraya buraya kaçıyor
Guest Cengizpenol Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Stiga 1 haftaya kadar yeni bir lastik çıkarıyor.. Calibra LT spin.. belki o biraz daha kontrollu olabilir. lastik yumuşaklığı da stiga scalasında mediumun altı
kufezli Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Cengiz merhaba.. Nasılsın? Ali Çamurdan'ı görüyormusun? Sen nerden merak sardın masa tenisine?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 cengiz hocam ali çamurdan'ı da tanırım, ama o dönemlerden sizi hatırlayamadım :) tribün altına gelirmiydiniz??
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 kayhan senin oyununu çok iyi hatırlıyorum, orta sertlikte, bol spinli her lastik sana uyacaktır 1
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 mesela hexer powerpsonge deneyebilirsin, sertliği medium değildir ama çok yumuşak da sayılmaz
kufezli Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 ooooooo kayhan merhaba, ali samiyle ( MTİ oyuncusu) beraber takılırdık, beni ondan hatırlayabilirsin, ben de senin gibi çooook uzun ara verip yakınlarda dönenlerdenim :)))) tekrar dönmene sevindim ama senin göreceğin üzere oyun çok gelişti ve hızlandı Turushan merhaba..Ali Sami'yi tam katırlayamadım benden sonrakilerden olabilir..Hiç sorma tam sudan çıkmış balığa döndüm.. Yok lastiklerin açıları vs..Eskiden tak lastiği oynaydı sriverI takar oynardık en son bir Joola Clipper'ım vardı yeni çıkmıştı..
kufezli Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 kayhan senin oyununu çok iyi hatırlıyorum, orta sertlikte, bol spinli her lastik sana uyacaktır Abicim seni şimdi net hatırladım.. Birde okulunu hatırlatırsan bana sevinirim..
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 doğrudur ali sami sizlerden sonraydı, seni tekrar sahalarda görmek güzel
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 adana borsa lisesi :)))) hep size takılırdık
kufezli Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 kayhan senin oyununu çok iyi hatırlıyorum, orta sertlikte, bol spinli her lastik sana uyacaktır Çok sağol teşekkür ederim..Ben eskisi gibi oynamam diye ucuz eski tip lastik taktım böyle oldu keşke biraz araştırsaymışım..
kufezli Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 adana borsa lisesi :)))) hep size takılırdık Şimdi herşey tamam.. Resimin biraz daha net olsa seni hemen tanırdım birazda olduğun yer Rize olunca parçalar birleşmedi.. Nede olsa yaşlandık artık???
Rıdvan Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2011 Kayhan üstad öncelikle hoş geldiniz.Bende sizin tahtanıza çok benzeyen ulf bengtsson süper carbon bulabilme onuruna nail olabilmiş şanslı biriyim.Ve denediğim lastikler içerisinde en çok boost tx ten memnun kaldım bana biraz kontrol sıkıntısı yaşatıyor ama muhtemelen sizin öyle bi sıkıntınız olmayacaktır.Saygılarımla.
Recommended Posts