işcan Oluşturma zamanı: 21 Mayıs, 2011 Oluşturma zamanı: 21 Mayıs, 2011 Selam Arkadaşlar. sizce bu antremanın masatenisinde çabukluk için yararı olur mu?
onurzaim Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2011 Kesinlikle olur. Özellikle yaşı küçük çocuklarda ayakları hızlandırmak için çinde bu çalışma yöntemleri kullanılıyor. Paylaşım için teşekkürler.
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2011 Bu antreman bana gayet iyi geldi ayakları nekadar zorlandığını izlerken anlamayabilirsiniz ama yarısına geldiğinizde diliniz dışarda oalcaktır muhtemelen.Paylaşım 10 numara olmuş
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2011 Bencede mükemmel bir çalışma.Hem ayarlar için hemde çabukluk kazanmak için harika bir çalışma programı olabilir.
Küçüktenisci Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 hayatın her dalında işe yarar
osmankardeş Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2012 hayatın her dalında işe yarar dostum gerçekten haklısın. biraz daha yavaş yapılanlar kas yapmak için daha hızlı yapılanlar hm refleks hem hız hem daha iyi kas yapmak için uygun dur. illa hız diosan 2 bacağının birbirniz zıttı durmundayken olanları fazla fazla yap orn( sağ bacak soldayken sol bacak sağa doğru yada arkalı önlü yer değiştir
Bora Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2012 masa tenisi için faydalı olacağı gibi; kolbastı, breakdance, hip-hop, samba, horon vs. gibi bilimum aktiviteler için de yararı olacaktır diye düşünüyorum. 3
omerfaruk Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Mutlaka faydası olur. bu sanki daha önce paylaşılmıştı. :))
ozgur seker Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 bu hareketleri akılda tutmak ve refleks olmadan düşünerek yapmak çok zor benim izlerken kafam çok karıştı. Zekayı da açar bu hareketler
umur Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 insan alışıyor özgür ilk seferlerde çok ters gelmesine rağmen .hiç şüphesiz ki masa tenisi için çok faydalı
sssb Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2012 mutlaka faydası görülür..ben denedim.
Ratior26 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 bu hareketlerin basketbola daha fazla katkısı olur diye düşünüyorum...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap