BurakOlur Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2014 seri forehand,backhand antrenman yapacak, spin ve benzeri masa tenisi temellerini bilen ileri seviye veya ileri seviyeye yakın arkadaslarla oynamak isterim. Cayyolu,konutkent,yaşamkent,turkkonut cevresinde bildigi mekan olanlar ve oynamak isteyenler lütfen yazsın. not: SportsA da üyeligim var, iyi kötü bir masası var.
fortispuer Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2014 Merhabalar, konu biraz atıl kalmış gibi. Ben elimden geldiğince haftada 2-3 kez antrenman yapmaya çalışıyorum. Antrenman yapacak yer sıkıntısı devam ediyor olmakla birlikte eğer ortak bir alan bulunabilrse ben düzenli olarak antrrenman yapmak isterim.
Fatih Gmax Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2014 Masa konusunda idda ediyorum en sıkıntılı yerlerden biri BATIKENT.Hadi gündüz yaşınız tutuyorsa gençlik merkezine gidersiniz.Saat 5 ten sonra oynayacak yemek masası bile bulamıyorsunuz.Koskoca Batıkent, burayada Yaşam Merkezi Yapılmasını bekliyeceğiz illa.Yenimahalle Belediyesinden tık yok bu konuda....
bygrafikir Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2014 Masa konusunda idda ediyorum en sıkıntılı yerlerden biri BATIKENT.Hadi gündüz yaşınız tutuyorsa gençlik merkezine gidersiniz.Saat 5 ten sonra oynayacak yemek masası bile bulamıyorsunuz.Koskoca Batıkent, burayada Yaşam Merkezi Yapılmasını bekliyeceğiz illa.Yenimahalle Belediyesinden tık yok bu konuda.... Hocam ben batıkentteyim bu konuda size yardımcı olablirim bende masa tenisi oynayabilen partner arıyorum. İletişime geçmek isterseniz muhammed çiçek 0 507 576 69 40
tuna Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2014 selam.. ben de etlik civarında oturuyorum, antares tarafında oynamak isteyenler varsa özel mesaj yoluyla irtibat kurabiliriz..
csggungor Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2015 Merhabalar, Uzun bir aradan sonra ben de tekrar masa tenisine başlamaya çalışıyorum. 100. Yıl yakınlarında oynamak isteyenlerle haberleşebiliriz. Keyifli sporlar...
sinanben Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2015 varlık mahallesi tarafında oynamak isteyenler mesaj atsın arkadaşlar
Bombaci_Mehmet Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2015 Gölbaşında oturuyorum. Bahçelievlerde çalışıyorum. Orta seviyeyim. Masa varsa gelirim. cebim: 5 0 5 - 8 8 6 1 8 6 2
Fa7ih Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2015 Merhabalar, Uzun bir aradan sonra ben de tekrar masa tenisine başlamaya çalışıyorum. 100. Yıl yakınlarında oynamak isteyenlerle haberleşebiliriz. Keyifli sporlar... 100. yıla yakınım. Çankaya Üniversitesinde oynamıştım bi ara. Orta-İleri amatör olarak oynamaktayım. Dilerseniz 0 546 275 66 99 dan ulaşabilirsiniz.
kontrast Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2015 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2015 Gölbaşında oturuyorum. Bahçelievlerde çalışıyorum. Orta seviyeyim. Masa varsa gelirim. cebim: 5 0 5 - 8 8 6 1 8 6 2zaman zamn bir gurup arkadaşla toki de okul salonunda oynuyoruz.orta düzey orta yaş gurubu oyuncular olarak.
gurkanguner Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2015 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2015 aşti civarına gelebilecek arkadaşlar, işyerimde 3 tane iyi masa var. pek oynayanda yok, mesai bitiminde oynayabiliriz. istekli arkadaşlar PM atabilir yada irtibat no bırakabilirler...selamlar...Mesajı yazalı epeyce olmuş. Yinede yazayım dedim. Hangi saatler arasında uygun oluyor size acaba
gomez Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2015 merhaba eryaman da oturuyorum. iş çıkışı akşam 19 dan sonra hafta sonu genelde saat sıkıntım olmuyor. yer ayarlanırsa yakınlarda bir yer oynayabiliriz.
reistanbulu Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2015 merhabalar arkadaşlar, gölbaşında oturuyorum. gölbaşında maalesef çok araştırmama rağmen yer ve mekan bulamadım masa tenisi için. belediye ve kaymakamlığı mail ilettik ama bir netice alamadık. orta seviyede ve orta yaştayım. yardımcı olabilecek masa tenisi sevenler olursa memnun olurum. iyi çalışmalar
ahmet123 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2016 Arkadaşlar merhaba 100. yılda oturuyorum amatör olarak orta-ileri seviyede oynuyorum.bu bölgede birileri varsa beraber oynayabiliriz.ayrıca Ankara'nın yabancısıyım katılabileceğim turnuva yapan bir salon var mıdır bildiğiniz?
ErhanE. Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2016 Ankara'da Antares, Ankamall ayrıca kızılay'da yada kızılay Avm'de orta-ileri seviye oynayabilen varsa güzel maçlar dönebilir :) Antares'de olduğunu biliyorum ama ankamall ve kızılay avm'de varmı bilmiyorum...
yeti Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2016 Arkadaşlar merhaba 100. yılda oturuyorum amatör olarak orta-ileri seviyede oynuyorum.bu bölgede birileri varsa beraber oynayabiliriz.ayrıca Ankara'nın yabancısıyım katılabileceğim turnuva yapan bir salon var mıdır bildiğiniz? merhaba, bende o civarda oturuyorum, uygun bir zamanda buluşup oynayabiliriz. Selamlar.
canyusuf Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2017 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2017 merhaba eryaman da oturuyorum. iş çıkışı akşam 19 dan sonra hafta sonu genelde saat sıkıntım olmuyor. yer ayarlanırsa yakınlarda bir yer oynayabiliriz. Merhaba, Ben de Etimesgut'ta oturuyorum. Etimesgut Yüzme Havuzu bünyesinde güzel bir masa tenisi salonu var dilerseniz birlikte oynayabiliriz. Tesiste ayrıca yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, fin hamamı, bilardo v.s. de var ve toplam aylık üyelik 100 tl. Öğrenciyseniz 75 tl. İyi günler. Ulaşmak isterseniz: 542 518 80 27
canyusuf Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2017 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2017 Merhabalar, Orta-ileri seviye masa tenisi oynuyorum. Ben de Etimesgut'ta oturuyorum. Etimesgut Yüzme Havuzu bünyesinde güzel bir masa tenisi salonu var eşlik etmek isteyenlerle birlikte oynayabiliriz. Tesiste ayrıca yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, fin hamamı, bilardo v.s. de var ve toplam aylık üyelik 100 tl. Öğrenciyseniz 75 tl. İyi günler. Ulaşmak isterseniz: 542 518 80 27 1
kukaraca Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2017 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2017 Çankaya sınırları içerisinde düzenli oynayan, oynamak isteyen, oynanacak veya birilerinin zaten oynadığı yerleri bilen var mı? Adam eksiği olan takımı tamamlamak için, ter atmak için, hatta tokatlanmak için bile olsa varım :) Bence orta seviye bir oyuncuyum. Sadece ve ısrarla, düzenli oynamak istiyorum, haftada en az iki defa.
Erkinbulut Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2017 Tarih: 2/27/2017 Saat: 11:23, kukaraca yazdı: Çankaya sınırları içerisinde düzenli oynayan, oynamak isteyen, oynanacak veya birilerinin zaten oynadığı yerleri bilen var mı? Adam eksiği olan takımı tamamlamak için, ter atmak için, hatta tokatlanmak için bile olsa varım :) Bence orta seviye bir oyuncuyum. Sadece ve ısrarla, düzenli oynamak istiyorum, haftada en az iki defa. Merhabalar bahceli balgat taraflarina yakınım. 2-3 yildir oynamiyorum ama yeniden basladim.Ben de bir partner aramaktayim ilgilenirseniz erkin.bulut@windowslive.com mail adresimden bana ulaşabilirsiniz iyi günler.
İsmail70 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2017 Lise çağlarında başladığım bu spora tekrar dönüş yaptım. Çok zevk aldığım için bir partner bulup düzenli oynamak istiyorum. Ancak Ankara'da oynayabileceğim bir mekan dahi bilmiyorum. Çözümsüz kalırsam en son bir robot ve masa alıp evde kendi başıma oynamayı bile düşünüyorum. Bana eşlik etmek isteyen ve benim gibi oyununu antremanlar yaparak ilerletmeyi hedefleyen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Orta düzey oyuncuyum.
İsmail70 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2017 Tarih: 19.01.2017 Saat: 09:59, canyusuf yazdı: Merhabalar, Orta-ileri seviye masa tenisi oynuyorum. Ben de Etimesgut'ta oturuyorum. Etimesgut Yüzme Havuzu bünyesinde güzel bir masa tenisi salonu var eşlik etmek isteyenlerle birlikte oynayabiliriz. Tesiste ayrıca yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, fin hamamı, bilardo v.s. de var ve toplam aylık üyelik 100 tl. Öğrenciyseniz 75 tl. İyi günler. Ulaşmak isterseniz: 542 518 80 27 Merhaba, ben de Etimesgut'ta oturuyorum. Masa tenisi için sizinle partner olabilirim.
Cumborli Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2017 Keçiörende oturuyorum. 17 yaşındayım ve 6 yıllık tecrübem var yani ileri seviye bir oyuncuyum. Bende partner arıyorum, Ankaranın hemen hemen her yerine gelebilirim. İlgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.
İsmail70 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2017 Merhaba Cumborli, sizinle oynamak isterim. Benim oynadığım bir yer var. İnönü bulvarı üzerinde. DMO kavşağında. Dilerseniz buluşup oynayabiliriz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap