Guest Murat SAKALLI Oluşturma zamanı: 2 Mayıs, 2011 Oluşturma zamanı: 2 Mayıs, 2011 Selamün Aleyküm, uzun zamandan beridir masa tenisi oynuyorum fakat oynadığım raketlerin hepsinin fırıncı küreği gibi raketler olduğunu daha yeni anladım ;) şimdide güzel bir raket oluşturmak istiyorum. Atak oynamayı seviyorum. Spınleri geliştirmek istiyorum ve kontrollü bir raket istiyorum. biraz araştırma yaptım. aşağıdakileri buldum. sizce bana uygun mudur. Tavsiyeniz nelerdir. TAHTA : BUTTERFLY Andrzej Gruba LASTİK : XIOM Vega Pro SÜNGER : FRIENDSHIP 729 Red Magic Sponge
karpatlar Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2011 Süngeri ne yapmayı düşünüyorsunuz :)
ararat1973 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2011 Selamün Aleyküm, uzun zamandan beridir masa tenisi oynuyorum fakat oynadığım raketlerin hepsinin fırıncı küreği gibi raketler olduğunu daha yeni anladım ;) şimdide güzel bir raket oluşturmak istiyorum. Atak oynamayı seviyorum. Spınleri geliştirmek istiyorum ve kontrollü bir raket istiyorum. biraz araştırma yaptım. aşağıdakileri buldum. sizce bana uygun mudur. Tavsiyeniz nelerdir. TAHTA : BUTTERFLY Andrzej Gruba LASTİK : XIOM Vega Pro SÜNGER : FRIENDSHIP 729 Red Magic Sponge Sünger ve lastik biraradadır. Tahta iyi. Lastik olarak xiom vega europe yada daha kontrollüsü olan xiom vega elite tercih edebilirsiniz. Vega pro daha sert-hızlı ve kontrolü daha düşük.
Recommended Posts