Guest SoinShoot Oluşturma zamanı: 1 Mayıs, 2011 Oluşturma zamanı: 1 Mayıs, 2011 Ben kesik oynayan spin ceken ve savunma yapan bir oyuncuyum ve yakınlarda raket topladım sizce uygun olmuşmu Tahta:Yinhe Mc-2 Lastik:Donic Vario Soft Lastik2:Butterlfy Tackıness Chop
ugur yalçın Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2011 perfect Turushan hocam sms Türkçesinin yadırgandığı bir forumda bu cevap adamı dar ağacına götürür :)))
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2011 kaptırdık galiba hocam, kusura bakmasınlar artık :)))
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2011 Ben bir defans oyuncusuyum. Rakibimi bıktırana kadar defans yaparım. Rakibim atak yapmayı bıraktığı zaman spin yaparak atağa ben geçerim deseydiniz daha doğru bir oyun tarzı olurdu. Böyle bir oyun tarzı oluca tahtayı, lastikleri ve kalınlıklarını belirlemek gerekir.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2011 Ben bir defans oyuncusuyum. Rakibimi bıktırana kadar defans yaparım. Rakibim atak yapmayı bıraktığı zaman spin yaparak atağa ben geçerim deseydiniz daha doğru bir oyun tarzı olurdu. Böyle bir oyun tarzı oluca tahtayı, lastikleri ve kalınlıklarını belirlemek gerekir.
Guest SoinShoot Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2011 öylede sayılabilir ama güzel bir tespit teşekkürler
Guest SoinShoot Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2011 tahta(yinhe mc-2) Speed 8.0 Control 10.0 Weight 88 From community: Speed 8.3 Control 7.5 Stiffness 2.0 - High flex Hardness 3.5 - Medium soft Consistency 8.3 - Always identical Overall 9.1 Plies 5 Materials Carbon Head Thickness 6.0 Donic Vario Soft: VARIO SOFT Sünger sertliği : Yumuşak+ Kontrol: 7+ Hız: 7 Spin: 9 OFF Butterfly Tackıness Chop: Sınıf All Hız 6,5 Kontrol 9 Spin 10 Elastikiyet Soft Kalınlık 1.7 mm, 1.9 mm Tahta seri ve hoşuma gidiyor iyi kesikler atabiliyorum lastikleri kesiklere yardımcı olması ve iyi spin icin tercih ettim tackıness ide backhand savunma icin kısaca bu :) gerekli olur die düşündüm
Recommended Posts