işcan Oluşturma zamanı: 23 Nisan, 2011 Oluşturma zamanı: 23 Nisan, 2011 Sanırım paylaşılmadı. Benim hoşuma gitti. linkini eklediğim ilk videosu yirmiden fazla video var . umarım yararı olur. Herkese selam.
ongun Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2011 Daha önce paylaşıldı... Ama baya oldu tabi... Videoda gördüğünüz spin çeken veletlerden biri benim... Babam beni oraya bırakıp gitmişti... Ne ağlamıştım, ne dayak yemiştim o hocadan... Hey gidi...
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2011 Çok güzel antreman filmleri.Herkese tavsiye ederim.
Burak86 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2011 Hocanın elinde niye sopa var ben onu çözemedim 1
ozgur seker Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2011 Hocanın elinde niye sopa var ben onu çözemedim uzaktan kumanda gibi. öğrencinin yanına çok yaklaşmadan uzaktan yanlış hareket yapan bölgeyi dürtebiliyor, gerekli gördüğünde daha sert müdahalede(lütfen buna dayak demeyelim insanlar eğitim metodunu yanlış anlayabiliyor ) bulunabiliyor
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap