Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 Ahmet iyi maç çıkarmış ama kısmet değilmiş sanırım
KursaD Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 Maça çıkarken herkes gibi bende Samsonov'un alacağından adım gibi emindim. Tek isteğim Ahmet'in ezilmeden Samsonov la başa baş oynamasıydı, onu da başardı. Bravo vallahi.
tufan Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 ayakları biraz daha hızlı olsaydı vay samsanov un haline derdik yoksa kolu filan çok iyi.Ben bu kadar beklemiyordum açıkcası
ozgur seker Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 ahmet beni kendine hayran bıraktı. izlerken ağlamaklı oldum mutluluktan. ilk seti ucu ucuna kaçırdı. 5. setinde başında çok kötüydü sonra çevircek gibi oldu ama çeviremedi. o setleri alsa şimdi samsanovu yenmiş bi oyuncumuz olurdu. ama yakında olacak. bunun gibi karşılaştıkları en geç 2. maçta Ahmet kazanacak aha buraya yazıyorum
notsniw Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 damien eloi, (68) koki niwa, (55) cheung (59) legout (68) ahmet li (90) Yarı finale gelmek için yendiği oyuncular ve ITTF sıralaması. Bakalım bu ay sonunda kaçıncı sıraya yükselcek ahmet..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap