Guest 5numara Oluşturma zamanı: 8 Nisan, 2011 Oluşturma zamanı: 8 Nisan, 2011 Arkadaşlar 10 yıldan fazladır amatörce ,arkadaşlarımla fırsat bulursam masa tenisi oynarım.Hatta lisedeyken turnuvaya katılmış ve 3. olmuştum. Ancak şu aralar bir arkadaşımla beraber karar aldık.. oyunumuzu geliştirmek ve ciddi bir spor alanı olarak masa tenisini düşünüyoruz.İlerde turnuvalara da katılmak istiyoruz.Şimdiye kadar hiç iyi bir raket kullanmadım kullandıklarım da hazır raketti. atak oynamayı ve spinli oynamayı seviyorum ve bu tarzı daha iyi oynuyorum.yani küt vurmakta başarılıyım. ama kontrolü de elden bırakmak istemiyorum.Kombinasyon raket almak istiyorum nasıl birşey oluşturmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler...
KursaD Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2011 http://www.masatenisi.org/forums/index.php?/forum/113-yeni-bathlayanlara/ Burda 'Yeni Başlayanlara' başlığı altında bilgiler var. Bunun yanı sıra ekipman tavsiyesi isteyenler bölümünde sizin konunuza benzer çok konu açıldı. Biraz araştırırsanız sorularınızın cevabını bulursunuz. Selamlar
Yücel Sayar Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2011 Eğer o kadar ciddi iseniz bence raket değil Hoca arayın.
Guest 5numara Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 Doğru söylediniz bi hoca ayarlamaya çalışıyoruz bakalım hayırlısı
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap