Guest Velihan Oluşturma zamanı: 5 Temmuz, 2005 Oluşturma zamanı: 5 Temmuz, 2005 1-Antrenman disiplininden çabuk kopuyorum. 2-Masatenisi için gerekli ekipmana sahip değilim. 3-Yeterli ekipmanım var ama iyi bir antrenörüm yok. 4-Maçlara iyi motive olamıyorum. 5-Kendi hatalarımı düzeltmekte zorluk çekiyorum. 6-Yeteri kadar maç deneyimim yok. 7-Arkadaşlarımla sorun yaşıyorum. 8-Gerçek manada bir antrenman programı uygulamıyorum. 9-Antrenörümle sorun yaşıyorum. 10-Hatalarımı düzeltemediğim için ümitsizliğe kapılıyorum ve buda beni başarısızlığa sürüklüyo. 11-Ülkemizde veya ilde masatenisi üzerine gereken önem verilmediği için kendimi gerçek manada geliştiremiyorum.
Guest Eren Kasapoglu Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2005 O kadar çok var ki... En azından listedeki pek çok şık bana uyuyor. Ancak aslında bu şıkların birbiri ile bağlantılı olduklarını da görüyorum. Bence esas sebep, masa tenisinin Türkiye'deki yeri, yaygınlığı ve masa tenisine verilen önemle alakalı. Zamanla iyi yönde büyük gelişmeler olacağına inanıyorum (hatta olduğunu da düşünüyorum).
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2005 12 - ) Bu spora küçük yaşta başlamadım , iyi bir antrenor eşliğinde doğru ekipman ve stili belirleyerek disiplinli eğitim alamadım .
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap