Guest digyoren Oluşturma zamanı: 6 Nisan, 2011 Oluşturma zamanı: 6 Nisan, 2011 rakibim de dhs hurricane 2 ve skyline tg3 lastik,sırocco dhs tahta var.rakibimi çoğunlukla yenemiyorum.6 senelik oyuncuyum.bu rakete karşı nasıl oynayabilirim bu raketi tavsiye edermisiniz.ayrıca ilk kombinasyon raketimi almayı düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılarla...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 hımm bu rakete karşı rest çekip lastikleri blue whale3, tahtayı da hao olararak gösterirsen rakibin raketini masada bırakıp tırsar kaçar
ararat1973 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 rakibim de dhs hurricane 2 ve skyline tg3 lastik,sırocco dhs tahta var.rakibimi çoğunlukla yenemiyorum.6 senelik oyuncuyum.bu rakete karşı nasıl oynayabilirim bu raketi tavsiye edermisiniz.ayrıca ilk kombinasyon raketimi almayı düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılarla... Rakinizin raketini önermem. Zaten rakete karşı oynama olarak algılamayın, rakip sizi yeniyorsa bu raketten değil, raketi daha iyi kullanmasındandır. Tahta olarak stiga allround evolution, lastik olarak lkt rapid soft 2.0mm yada friendship fx supersoft 2.0mm lastiklerini tercih edebilirsiniz. Hem defans hem atak yapabilirsiniz. İlk zaman hızlı gelecektir, alışınca keyif almaya başlarsınız.
Guest digyoren Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2011 Rakinizin raketini önermem. Zaten rakete karşı oynama olarak algılamayın, rakip sizi yeniyorsa bu raketten değil, raketi daha iyi kullanmasındandır. Tahta olarak stiga allround evolution, lastik olarak lkt rapid soft 2.0mm yada friendship fx supersoft 2.0mm lastiklerini tercih edebilirsiniz. Hem defans hem atak yapabilirsiniz. İlk zaman hızlı gelecektir, alışınca keyif almaya başlarsınız. öncelikle çok teşekkür ederim tavsiyeniz uygun geldi.rakiplerime karşı kontrollü oynayıp eğer açık veriyorsa atak yapıyorum bu tahta ve lastikle iyi iş çıkarırım sanırım... saygılarla
Recommended Posts