turushanovgu Oluşturma zamanı: 1 Nisan, 2011 Oluşturma zamanı: 1 Nisan, 2011 bugün istanbula geldim, hafta sonu için taksimdeyim, yarın müsait değilim ama pazar günü turnuva varsa katılmak isterim veya taksim yakınlarında oynama imkanı varsa buluşabiliriz not: istanbulu hiç bilmiyorum :))))
turushanovgu Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 yok getirmedim, lisans olmadan oynama imkanı yok mudur? :)))
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 tsubasa hocam şöyle bir sistemyokmu türkiyede sanal ortamdada lisanslarımız olsa lisans diye aldığımız şey kağıt parçası asılı federasyonun veri bankasında değilmi oradan tc ile bakamazlarmı
KursaD Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 Web cam açarsın doktora da muayene olursun di mi? bence de güzel fikir... Her alanda uygulanabilir. Çevreyede müthiş bi yararı olur öyle değil mi. Kağıt kullanımı azalır vs. vs.
Bora Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 yok getirmedim, lisans olmadan oynama imkanı yok mudur? :))) istanbul il maçlarında oynayabilmek için lisansınızın istanbuldan çıkmış olması gerekiyor diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltin lütfen..
turushanovgu Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 arkadaşlar turnuva olayını kapattık, yarın sabah ongun kardeşimle yanılmıyorsam göztepe'ye geçeceğiz, gelmek isteyen varsa sabah 9da taksim meydanına gelsin
turushanovgu Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 ya o kadar bilmiyorum, ongun her ikisini de söyledi, ama ben fb değil de diğerine gideceğimizi anladım
turushanovgu Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 zaten sabah 9 da taksimden çıkacaz, anca 1 saati geçer yol mesafesi, müsaitsen sen de gel, size biraz defans yapayım :)))))
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap