fatih engin Oluşturma zamanı: 1 Nisan, 2011 Oluşturma zamanı: 1 Nisan, 2011 Buna ölüm vuruşu deniyor sanırım
Saadettin Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 Bu vuruşa sidespin desek daha uygun.. Güzel paylaşım.. teşekkürler..
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 Böyle bir spin görmedim.Adam çok hırıslı galiba bayağı bağırıyor. :gulumse:
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 alp arslan hocamız var hep böyle side spin atıyor bunlar ne ki :)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 peki böylesini gören var mı? Valla Jimmy Connors,Ivan Lendl , John Mcenroe , Boris Becker 'dan beri izlerim tennis. Ya 1 ya da 2 kere gördüm filenin etrafından bir vuruş. Masa tenisini ise daha az seyretmeme rağmen çok daha fazla gördüm.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 Valla Jimmy Connors,Ivan Lendl , John Mcenroe , Boris Becker 'dan beri izlerim tennis. Ya 1 ya da 2 kere gördüm filenin etrafından bir vuruş. Masa tenisini ise daha az seyretmeme rağmen çok daha fazla gördüm. File seviyesinin altından gelmesi legalmi? Üstelik yukarıda masa tenisinde de sanki file seviyesinin altından gidiyor gibi görünüyor http://www.youtube.com/watch?v=3aKpL2ITowY Bu linkte Ma Lin ile Xu Xin maçı var. 1.21 de Xu Xin in aldığı 10. sayı gerçekten etkileyici.
moktav Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2011 File seviyesinin altından gelmesi legalmi? Üstelik yukarıda masa tenisinde de sanki file seviyesinin altından gidiyor gibi görünüyor http://www.youtube.com/watch?v=3aKpL2ITowY Bu linkte Ma Lin ile Xu Xin maçı var. 1.21 de Xu Xin in aldığı 10. sayı gerçekten etkileyici. File seviyesinin altından gelmesi legal yani kurallara uygun ve geçerlidir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap