kartal Oluşturma zamanı: 23 Mart, 2011 Oluşturma zamanı: 23 Mart, 2011 Masatenisi severler Volkswagen 2011 Kupası - Guangzhou, CHN, 23 Mart-24 Mart, başladı haberiniz olsun iyi seyirler... www.ittf.com/ittv
KursaD Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Bu turnuvayı bekliyordum. Büyük ve keyifli maç izlemeyeli epey oldu. Canlı izlemek daha bi keyifli. Hatırlattığınız için teşekkürler.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 ilk defa Maze ve Samsanov'un Hao karşısında bu kadar çaresiz kaldığını gördüm..
ugur yalçın Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Wang Hao'nun backhand'i de forehand'i kadar bitirici bir hale gelmiş, demek ki bu sene Wang Hao'nun önünde dursa dursa Ma Long durur ama tabii o da sakatlıktan sonra eski formuna dönebilirse. Korkarım yarınki finalde de yine çekişmeden uzak bir mücadele seyredeceğiz, zira Timo'nun stili de bu denli sert ve isabetli bir hücum oyuncusu için fazlasıyla yumuşak. Umarım yanılırım, şampiyonun baştan belli olduğu turnuvalar kadar sıkıcı çok az şey vardır.
KursaD Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 ilk defa Maze ve Samsanov'un Hao karşısında bu kadar çaresiz kaldığını gördüm.. Gerçekten öyle. Wang Hao 2009 Dünya şampiyonu oldukdan sonra epey formdan düşmüştü. Ancak 2010'un sonlarına doğru müthiş bir çıkış yakaladı. Gerçekten eski Wang Hao tekrar aramızda bu sene. Maze, Samsonov karşısında da çok üstün bi performans göstermiş. Maçlara oldukçada konsantre oluyor. 2011 Dünya Şampiyonası yaklaşırken rakiplerine gözdağı veriyor. Öyle görünüyorki Dünya Şampiyonası çinliler arasında müthiş bir rekabete ve maçlara tanıklık edecek. Ma Long , Xu Xin ve Wang Hao nun bu çıkışı. Zaten formda bi Timo dışında hiç bi avrupalı bu çinlilerle baş edemez gibi. Umarım Timo da bu yarışa dahil olacak forma ulaşır ve şampiyonaya ayrı bi hava katar. :gulumse:
KursaD Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2011 Wang Hao vs Timo BoLL --Final maçının sonucunu söylemiyim de izlerken daha fazla keyif versin. http://www.youtube.com/ttprovider#p/u/0/QeYljxEtHU4
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2011 Ortam bana çok değişik geldi mavi yer kaplaması özellikle havayı baya bi değiştirmiş...
ozgur seker Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2011 full match|short form diye bir video türü olması çok hoşuma gitti tüm maçları öyle izleyeceğim. hem sayıların hepsini izliyom hem de kısa sürüyo.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2011 bana wang hao backhandini özellikle deniyo gibi geldi. servis beklerken hiç o kadar ortada durmazdı hatırladığım kadarıyla. backhandi hakkaten çok iyi ve bileği çok kıvrak.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap