smetmusti91 Oluşturma zamanı: 21 Mart, 2011 Oluşturma zamanı: 21 Mart, 2011 Arkadaşlar bu sefer formamı da Adrian Crisan'dan aldım , çok güzel bişey , sizinle paylaşmak istedim ama boyutu çok büyük resmin , siteye nasıl atabilirim ?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2011 Programlarla denedim ama olmadı , bi yardım eder misin lütfen emre ?
notsniw Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 http://www.picresize.com/ a gir, resmi seç pcnden, continue de, upload ettikten sonra, resimde ayarları yap, boyut küçültme, crop (kırpma) , resim kalitesini düşürme vs .. yaptıktan sonra, ya oluşan yeni resmi pc ne kaydet, yada email ini gir resim internette dursun, linki email ine gelsin, sen o linki bu forumda yayınla.. (12megapixellik kameradan çıkan resmi falan düzgünce işliyor bu site) veya kaydettiğin resmi diğer resim upload sitelerine yolla linki forumda ver, veya bu forumun attachment seçeneği varsa bu foruma upload et... 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2011 Sanırım küçülterek atmayım başardım , işte SV Werder Bremen - Adrian Crisan forması ve ben :)
frknaltnk Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 alem adamsın samet ya :gulumse: waldner'den bulursan banada göndersin
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap