abdullah54 Oluşturma zamanı: 10 Mart, 2011 Oluşturma zamanı: 10 Mart, 2011 Focus III ve Higher III Bu Lastikler hakkında bildiklerinizi yazarmısınız.Kontrollü atak yapan masaya orta ve uzak mesafeden oynayan biri için nasıl olur ? Su bazlı yapıştırıcılara uyum sağlarmı.Lastikleri Joola carbon üstüne yapıştıracaz.
spirit Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 Selam Higher III ü denemedim, ancak kendi yaptığım sert tahtanın bh tarafına yeni taktığım focus III le kısa bir süredir oynamaktayım. Lastik kısmı ince, yapışkan, sert tahtama rağmen fazla atmayan bir lastik olduğunu söyleyebilirim. Spin ürettiği söylenebilir ancak fh'a taktığım 729 fx den fazla değil. Umarım açıklamalar kısmi bir fikir vermiştir.
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 Merhabalar, Yakın zamanda Focus III denedim. Şu an oynadığım Desto F3 Bigslam'e benzediğini okudum internette. Aldım yapıştırdım. Hakikaten çok yumuşak bir süngeri var. Sünger ve üst yüzey hemen yırtılmaya müsait. Daha lastiği keserken bazı noktalarda küçük yırtıklar oluştu. Üst yüzey bildiğimiz Friendship lastiklerin aksine hiç yapışkan değil. Tıpkı Avrupa lastikleri gibi. Oyun esnasındaki görüşlerimi söyleyecek olursam, Focus III'den Desto F3 Bigslam gibi canlı bir his alamadım. F3 Bigslam ile topa vururken süngere adeta gömülüyor ve nerdeyse tahtayı hissediyordum. Desto F3 Bigslam, bu gömülmenin verdiği mancınık etkisi ile topa yüksek bir dönüş hızı kazandırıyor, dolayısıyla spinler karşı tarafa çok enerjili gidiyordu. Focus III Snipe ile aynı enerjide spinler üretemediğimi farkettim. Daha fazla uğraşmadan lastiği çıkardım. Çıkarırken de sünger bu defa içten yırtıldı :)
ongun Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Çok teşekkür ederim. Denemeyi düşündüğüm bir lastikti, gerek kalmadı sayenizde. Fazla yumuşak ve narinmiş.
abdullah54 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 Sağolun arkadaşlar.XIOM VEGA Elite ile Europe almayı düşünüyorum şmdide.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2011 selam, masaya uzak oynuyorsanız bu lastikler size uymaz.vuruş açıları düşük olduğu için atışlarınız filede kalacaktır. çin lastiklerinin geneli gibi bunlarda masa üstü yada orta mesafe oyunlar için.ama bh blok ve kesme için Higher III etkili bir lastik. ayrıca çin lastiği dediysek bunları o kategoriye sokmayın. Higher III alman süngerli tam bir BH lastiği, focus III normalden daha elastik ve ince üst yüzeyi ile çin lastiğine hiç benzemiyor.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap