Dundar Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2011 Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2011 Arkadaşlar ayağıma cam girdi 4 dikiş 1 hafta yatıyorum, bana en güzel masa tenisi maçlarını turnuva adı. senesi ve oynadığı kişilerin isimleri ile verir misiniz? Ya da sırf masa tenisi maçlarının bulunduğu bir site var mı?
Bora Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 youtube'a ma long - xu xin yaz ve sırayla izlemeye başla :)
haruncoskun Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 youtube'a ma long - xu xin yaz ve sırayla izlemeye başla :) Kenta Matsudiara - Ma Lin maçı son zamanlarda izlediğim en iyi maçlardan,tavsiye edebilirim..
erenarik Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Tabikide 1 numara 2003 China Open: Kong Linghui-Joo Se Hyuk 2. Efsane German Open: Wang Hao-Ma Long
tufan Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 en son chine trials de oynanan ma long ve xu xin arasında ki final maçı çok hosuma gitti resmen dehşet bir mactı kanımca bundan ayrı her zaman icin formda bir timo boll ü izlemek ayrıcalıklı bir keyiftir benim için
aliisot Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DOyeDBfyjKQ
SirValek Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2011 2007 Zagrep wang liqin ma lin final maçını izlemenizi şiddetle tavsiye ederim 3 1 sayı olarak 7 3 ma lin öndeydi fakat wanq liqin maçı oradan çevirdi
Guest Rafii Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2011 Joo See Hyuk'un tüm maçlarının seyir zevki yüksektir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap