oMeR KuLoGLu Oluşturma zamanı: 4 Mart, 2011 Oluşturma zamanı: 4 Mart, 2011 Karadeniz Teknik Üniversitesi 31. spor şöleni kapsamında, mevcut fakültelerin kız ve erkek takımları arasında masa tenisi maçları olacaktır. 5 Mart Cumartesi saat: 10.00 ' da başlayacaktır. 6 Mart pazar günü de saat 11.00' de başlayacaktır. Yer: KTÜ Merkez kampüsü, Hasan Polat kapalı spor salonudur. Not: Turnuva tek günde de bitebilir, hakemlerin vereceği bir karar. Mühendislik Fakültesi takımı olarak oradayım. Gelecek olanlarla görüşmek üzere...
Burak86 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2011 Başka üniversitelerden oyuncu kabul ediyor musunuz
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2011 Başka üniversitelerden oyuncu kabul ediyor musunuz Sen gelseydin ayarlardık :B:
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2011 Karşılaşmalar bir günde tamamlanmıştır. Erkek takım sonuçları: 1.Mühendislik Fakültesi 2.Beşikdüzü MYO 3.Fatih Eğitim Fakültesi Bayan takım sonuçları: 1.BESYO 2.Tıp Fakültesi 3.Mühendislik Fakültesi
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 tebrikler ömerim Teşekkür ederim harunum :gulumse:
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Ömer tebrikler , beklenen sonuçtu herhalde. Ne zaman geliyorsun İstanbul'a ?
Bora Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 tebrikler ömer. ünilerde coşmanı bekliyorum. geçen seneki takım maçlarında harikaydın.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Tebrikler Ömer. Mezun olmadan hemen önce Mühendislik fakültesine madalya kazandırarak mezun olmak daha da güzel olmalı.
Guest duygusu Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Karşılaşmalar bir günde tamamlanmıştır. Erkek takım sonuçları: 1.Mühendislik Fakültesi 2.Beşikdüzü MYO 3.Fatih Eğitim Fakültesi Bayan takım sonuçları: 1.Fatih Eğitim Fakültesi 2.Tıp Fakültesi 3.Mühendislik Fakültesi ömerrrrrrrr yanlış yazdın!!!! biz fatih eğitime bağlı değiliz fatih eğitimin takımı elendi.BESYO yazman gerekiyordu:)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 ohoooooo ömerim duyguyu kızdırdın olmadı valla, dereceye giren her takımı kutluyorum
Bora Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 ömer seni ben bile kurtaramam kardeşim, başının çaresine bak başta arkadaşlarım ömer ve duygu olmak üzere dereceye girenleri kutlarım.
Burak86 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2011 Her zamanki gibi erkeklerde mühendislik ön sırada, mühendislerin durdurulamaz başarısı devam ediyor
Champ Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2011 Tebrik ederim Ömer.Malatya'daki Türkiye Şampiyonasında iyi maçlar çıkaracağına inanıyorum.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2011 tebrikler ömer. ünilerde coşmanı bekliyorum. geçen seneki takım maçlarında harikaydın. Teşekkür ederim bora, inşallah iyi olur :gulumse:
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2011 Turushan Abi, Necati Abi, Orhan Abi hepinize teşekkür ederim. inşallah üniversite maçlarında iyi sonuç alırız. Burak haklısın dostum, mühendis adam her alanda başarılı oluyor Haklısın Necati Abi gider ayak bir madalya daha iyi geldi :gulumse: Duygu kusura bakma dalgınlık işte hemen değiştiriyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap