Misafir Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2005 bu soruyu bi sayfa öne gidip tufan abinni yazısını okuyarak cevaplandırabilirsin :
Eroll Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 Daha ayrıntılı olarak keçiörende kalaba camisinin altı. keçiörene girerken sol tarafta, aynı zamanda migrosun tam karşısı.
Guest FatihKorkut Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 merhabalar eroll abii nasılsın nasıl gidiyor masa tenısı hayatın?
Eroll Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 Sağol Fatih Eryaman Aile Yaşam Merkezine takılıyoruz. İyi tatiller...
Aztek Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2005 sevgili erollodtudeki spor salonunun saatlerine baktim. bos olan saatler pazartesi-carsamba-cuma aksam 7 den sonra persembe 20:30dan sonra cumartesi saat 12 ile 17 arasi ve pazar gunu18 den sonra ben hepsi icin musaitim yalniz bu saatler icinde bazen odtu icindeki bazi topluluklarin programlai olabiliyor. bunlarin ne zamamn olacagi da belli olmuyor ve bunu ancak 1-2 saat once ogrenebiliyoruz. Odtuye giris biraz uzun yoldan olacak.odtuluysen hic problem yok tabi ama degilsen A1( eskisehir yolundaki) kapisindan giris mumkun degil A4(yuzuncuyil) kapisindan giris yapmak gerekiyor gelebilecek olursan detaylari konusalim ODTU saatleri okulun açılmasıyla değişecek ve daha da sınırlı hale gelecektir... Biraz çoğalalım ODTU tayfası :B: ODTU'ye girişi ben çözerim...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap