Guest Velihan Oluşturma zamanı: 26 Haziran, 2005 Oluşturma zamanı: 26 Haziran, 2005 1-"En iyi savunma hücumdur" prensibimdir. 2-Atak oynamak oyunu kontrol etmektir . 3-Atak oyun kısa sürede öğrenilebir. 4-Atak oyun göze daha hoş gelir. 5-Şampiyon sporcular ataktır ve onları örnek alıyorum. 6-Genetiğimde var elimden ne gelirki.
Emrah Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2005 topunu atıyorsun ve rakibin hata yapmasını bekliyorsun. sen maçı alsan bile hep alkışlanan o oluyor.
Guest IlkerKesen Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2005 Cevabım 2,4,6 : fakat öncelikli 2
Guest Arno Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2005 emrah abiye tamamen katılıyorum. atak oyunu seyredenler daha çok seviyor. ayrıca atak oynamak daha zor bence. genelde de insanlar zor olanı yapmayı severler...
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2005 ben atak oynuyorum ama defans oynamayı da isterdim . eğer ilk başladığımda bana defans öğretselerdi onuda tercih edebilirdim ama kısmet diilmiş .
Guest Can Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2005 atak oyun göze hoş geliyor.bence futbol fanatikliğinin üst düzeye ulastığı bir ülkede illede attttttak.defans oynamak bize olmaz. cevap=1
Çoppır Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2005 Sonuca daha yakin olmak icin.
Guest yeşilyeşim Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2005 SANIRIM ÖĞRETİLMESİ VE DOLAYISIYLA ÖĞRENİLMESİ DAHA KOLAY. AMA GENELDE DAHA ESTETİK OLAN ŞEKİL ATAK OYUN ŞEKLİDİR. HER ZAMAN SONUCA DAHA YAKIN OLURSUNUZ. :B:
Guest Can Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2006 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2006 biz Türkler olarak hep hücüm ya Allah demişizdir.Türk futbolu da buna bi örnek olabilir. cevabım 1
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2006 Cevabım: 2 Ayrıca birşey daha söyleyeyim, ataksız defans olmaz
Guest mkzn Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2006 1, 4 , ve 6 diyorum ben. herkesin oyundan zevk anlayışı farklıdır illaki ama küt vurmak gibisi yok. oyunun tadı atakta bence. ama çok hata yapıyorum
Guest bünyamin Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2006 bence 1 .Çünkü oyunda top masamızda karşımızdakine göre daha az kalır.
Mertar06 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2006 Bir Osmanli torunu olarak bize ancak atak oyun yakisir. Defan oyunculara gelince. Bence onlar asimile olmuslar....
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2006 Bir Osmanli torunu olarak bize ancak atak oyun yakisir. Defan oyunculara gelince. Bence onlar asimile olmuslar.... Atak oyuncuların büyük bir çoğunluğunun defanslar karşısında nasıl aciz kaldığınına ve defans oyunculara karşı nasıl ortopedik facia olduklarına çok şahit oldum ve oluyorumda.En son Türkiye 2. olan kişide defans zaten.Bu nedenle asimile olmuşlar derken biraz daha düşünülmesi gerekli bence.Daha önceki yıllardada birçok Türkiye şampiyonuda defanslardan. Ancak bana defans sökmez diyorsanız sizi pistlerde görmek isteriz :
Guest güney Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 cevabım 4 ama atak oynamam
Guest Wedat Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2006 2,4,6 tercihlerini yapan arkadaşlara katılıyorum ve birşey daha eklemek istiyorum oyunun skorunu kesinlikle atak oynayan oyuncu belirler yani atak oyunu iyi oynarsa kesin kazanır beceremezse kaybeder bu kadar basit... ayrıca atak oyun zordur kolay öğrenilmez o maddeye katılmıyorum
Maze Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2006 bence sadece 6 ne yapabilirimki...birde defans oynayanlara karşı oynamayı cok severim...yorucu olur ama cok zevkli sayılar olur,,,
Burak86 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2006 Valla ben atak oynuyorum.Yazın ölü sezonda da arkadaşlarla eğlenmek için (yani zaman geçirmek için) defans yapıyorum.Elimde yatkın.Ama atak oynun tadını vermiyor.Atak oyundaki o sürat , esneklik, adrenalin,o güzelim ralliler defans oyunda çok az oluyor.Bi de defansların antremanını çok merak ediyorum.Nasıl yapıyorlar.Karşılarına birini alıp"Sen spin çek ben keseyim" şeklinde mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Guest IlkerKesen Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2006 Valla ben atak oynuyorum.Yazın ölü sezonda da arkadaşlarla eğlenmek için (yani zaman geçirmek için) defans yapıyorum.Elimde yatkın.Ama atak oynun tadını vermiyor.Atak oyundaki o sürat , esneklik, adrenalin,o güzelim ralliler defans oyunda çok az oluyor.Bi de defansların antremanını çok merak ediyorum.Nasıl yapıyorlar.Karşılarına birini alıp"Sen spin çek ben keseyim" şeklinde mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. Benim bildiğim(ya da gördüğüm) çok antreman yapmıyolar.(uzun tırtıl kullananlar için konuşuyorum)İlk baştan düz oynuyolar, sonra blok yapıyolar derken karşıdaki spin yapıyo defansçı kesiyo.Antreman çaprazdan çapraza öyle devam ediyo.Onlar daha çok maça yönelik oynuyolar. Zaten raketin bi tarafı düz ise problem yoktur demektir. Bye
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2007 ben iki arada bi derede kalanlardanım ama atak oyun daha zevkli
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap