mert_95 Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2011 Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2011 ben stiga 7.6 wrb tahtsının üstüne fr. boos ts bh. calibra lt sound kullanıyorum. acaba Ebenholz NCT VII tahtasına geçersem hız farkı olurmu ? hangisi daha hızlıdır ? zorluk çekermiyim ?
haruncoskun Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Ben de Tsu gibi düşünüyorum,yumuşak-öten lastikler sert karakterli tahtalar üzerinde daha bi keyif veriyor. Ki hem 7.6,hem de Ebenholz üzerinde Boost Ts,Sinus Sound gibi lastikleri tecrübe etmiş bir zat-ı muhterem olarak bu yoruma katıldığımı söylemek isterim
Burak86 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2011 Açıkçası ben katılmıyorum tabi hız isteyen biri için çok iyi olabilir ama ebenholz üzerine calibra sound gibi bir lastik takıldığında çok hızlı oluyor ama çok da kontrolsüz oluyor o bakımdan tavsiye etmem. Bence calibra soundları daha kontrollü bir tahta üzerine takmak daha mantıklı bence ;)
mert_95 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2011 rosewood nasıl olur peki ?
Burak86 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2011 rosewood nasıl olur peki ? Ebenholza göre daha kontrollü ve bence daha iyi
mert_95 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2011 zaten rosewood alıcam heralde bilgiler için teşekkürler .)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap