ercan_ozturk Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2011 Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2011 Merhaba arkadaşlar benim aklıma şöyle bir kombo yapmak geldi de size bir sorıyım dedim ; 729 bomb üzerine fh de xiom vega europa bh ise kontrollü olması için rapid soft , uyumlu olurmu sizce görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler ...
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Bence öyle soracağınıza: Aynen bu kombiyi kullanan veya daha önce oynamış olan var mı? Varsa, memnunmuydunuz? diye sormalısınız. Yoksa herkes kendisine göre uyum/uyumsuz yorumu yapacak ve her cevap kafanızı karıştıracak boş yere....
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Bu combo murata çelik jant takmaya benzemiş vega europa rapid soft 729bomb tan daha iyi bir tahtayı hakediyor bence
ercan_ozturk Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Bu combo murata çelik jant takmaya benzemiş vega europa rapid soft 729bomb tan daha iyi bir tahtayı hakediyor bence Haklısınız galiba :)peki combo raketlerdeki mix 5 combo nasıl sizce ?
cagan Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Safa kusura bakma ama sen iyice forumun içine etmeye başladın..Sana kim dur diyecek merak ediyorum..
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Safa kusura bakma ama sen iyice forumun içine etmeye başladın..Sana kim dur diyecek merak ediyorum.. Kendime hakim olamıyorum.Çok konuşan çok yanılır sözünü çok severim.Ama hayatımda uygulayamadığım tek şeydir
Recommended Posts