turushanovgu Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2011 Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2011 tek günlük etkinlik 5 mart 2011 cumartesi günü rize çayeli kapalı spor salonunda kurtuluş turnuvası düzenlenecektir. minikler ve yıldızlar olarak tek kategoride gençler ve büyükler olarak tek kategoride mücadele edilecektir turnuvaya herkes davetlidir
turushanovgu Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 :))))))))))))) düzeltiyorum, kafa dağınık galiba
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 turushan abi gençler ve büyükler aynı kategoride olurmu ben orda olsam halkı galyana getirip isyan ettiridim kimse gençlere birşey dayatamaz.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2011 ))))))))))))) ben de şimdiye kadar böyle bir durum görmedim, ama özel bir turnuva olunca ve imkanlar kısıtlı olunca ( zaman ve mekan gibi) normal karşılanabiliyor, önemli olan turnuva ortamı :)))))))
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2011 önemli olan turnuva ortamı :))))))) Sanırım haklısın turushan abi
Matematik Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2011 Büyük bir ihtimal geliyorum Turushan hocam. görüşmek üzere
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap