Misafir Oluşturma zamanı: 15 Haziran, 2005 Oluşturma zamanı: 15 Haziran, 2005 herkese merhaba bu hafta sonu öss var derece icin cıkıyorum lutfen dualarınızı esırgemeyın '''derece alırsam masatenisi org tshırt ile cıkacam ''' dikkatinize tesekkur edıyorum
Murathan Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2005 Başarılar Murti, inşallah derece yapıp istediğin bölümü kazanırsın
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2005 herkese merhaba bu hafta sonu öss var derece icin cıkıyorum lutfen dualarınızı esırgemeyın '''derece alırsam masatenisi org tshırt ile cıkacam ''' dikkatinize tesekkur edıyorum SANA GÜVENİYORUZ MURAT...DERECEDEN SONRA ÇIK...SÜREKLİ DERS ÇALIŞTIM...HİÇ EVDEN ÇIKMADIM DİYEN ASOSYAL TİPLERE İNAT SPORUMU DA YAPTIM DERS DE ÇALIŞTIM HATTA DAHA İYİ KONSANTRE OLDUM DE...MİLLET ANLASIN SPORUN HAYATIMIZDA NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU....BAŞARILAR DOSTUM...ANKARA'YA GELİRSEM ARARIM MAÇ YAPARIZ YİNE...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2005 Ortak sana güveniyorum.İyi bi derece yapta bizide mutlu et.Sınavda sakın heyecenlanma.Bilirim biraz heyecanlısın
Umitt06 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2005 bu dereceden kasıt ilk on falan ise başarı dileklerine ihtiyacin olacak : yalnız bütün forum dilese yine de yetmeyebilir, sen çalışmaya devam et
Guest Xarion Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2005 Öss sınavında başarılar dilerim Murti. Hangi üniversiteyi düşünüyorsun?
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2005 Evet arkadaşlar sınavlar nasıl geçti bakalım ? ? ?
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2005 Evet arkadaşlar sınavlar nasıl geçti bakalım ? ? ? murti naısldı sınav..kaçar tane net yaptın...ilk üç kesin mi...aslında sen birinciliğe oynuyordun ya neyse...sana güveniyoruz...
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2005 Murttiiii Sınav noldu kaçıncı oldun inşallah bi derece yapmışındır
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2005 biz anca birinciliğe oynarız matematik iki yanlış olunca hiç bi yer olmuyo ne derece ne de başka bi şey
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2005 biz anca birinciliğe oynarız matematik iki yanlış olunca hiç bi yer olmuyo ne derece ne de başka bi şey canın sağolsun murti...sana iyi yolculuklar...umarım herşey dilediğin gibi olur...
Guest yeşilyeşim Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2005 umarım sınavınız iyi geçmiştir. ben siteye yeni geldim. eskiden ben de sporcuydum ama şimdi dershane müdürüyüm. umarım sınavınız iyi geçmiştir...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap