KursaD Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Yine çok iyisiniz Harun abi. Paylaşım için teşekkürler. Buna benzer maç videolarınızıda görmek isteriz
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Videoda birşey dikkatimi çekti kırmızı lastiği bh siyahı fh olarak kullana sporcularda var böyle yapmalarını sebewbine.Fh kırmızı bh siyah jullansalar olmuyormu ?
Serhat Köksal Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Video paylaşımı için teşekkürler.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Harunum, antremanı forum buluşması akşamı mı yaptınız? Paylaştığın için teşekkür ederiz, hemen tekniğini çalayım
haruncoskun Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Harunum, antremanı forum buluşması akşamı mı yaptınız? Paylaştığın için teşekkür ederiz, hemen tekniğini çalayım hayır ömerim,bu 1-2 ay öncesinin sanırım.. bahsettiğin sıralar formdaydım (o:
Ratior26 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2012 abilerim size bişey sorucam siz nasıl böyle koca spor salonunda 2 kişi oynuyosunuz bir klube üyemisiniz yoksa belediyenin spor salonumu ?
Guest ktm Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2012 abilerim size bişey sorucam siz nasıl böyle koca spor salonunda 2 kişi oynuyosunuz bir klube üyemisiniz yoksa belediyenin spor salonumu ? Ben anladığım yada dilimin döndüğü kadarıyla açıklıyayım.... Abinin biri doktor diğer abide hastası....Sorunlarını masaya yatırmışlar karşılıklı çözüm arıyorlar..Bizler bu hastalığın altından nasıl kalkarız, nasıl alt ederiz diye kafa kafaya vermiş çalışıyorlar... ktm 2
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2012 Turushan hocam çareyi buldu pütürü taktı artık derdi kalmadı :) Harun hocamı bilmiyorum ama sağa bakıp sol tarafa spin çekmeleri harikaydı.Bende onun gibi yapıyorum kötü örnek oldu bana :)
haruncoskun Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2012 Turushan hocam çareyi buldu pütürü taktı artık derdi kalmadı :) Harun hocamı bilmiyorum ama sağa bakıp sol tarafa spin çekmeleri harikaydı.Bende onun gibi yapıyorum kötü örnek oldu bana :) kaarşim sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma (o:
Ratior26 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Benim sorduğum ben istediğim zaman böyle yerlerde oynıyamıyorum fakat siz 2 kii bir spor salonunda oynuyorsunuz spor salonunu mu kiraladınız?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 salona neşter operasyonu ile girdik 1
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 görevliye doktor olduğumu söylüyorum, içeride ameliyat edilecek hasta varmış acilen müdahale etmem lazım diyorum, adam ben kan falan göremem deyince ben de neşter vurup hemen çıkacam diyorum ve içeri giriyoruz 1
Ratior26 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 hmm iyi taktik Bizde bir kere camdan atladık fakat camlar duvarda ilerdeymiş ve içerde kaldık bagırınca güvenlik geldi kapıyı açtı fakat elinde esir kaldık
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 bu taktiği hiç denemedik, ama düşüp sakatlanma riski var, pek tavsiye etmiyorum 1
Ratior26 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Turushan bey peki siz hergün antreman yapıyormusunuz?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 aylardır antrenman yapmıyoruz, yanılmıyorsam o görüntüler epey eski
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap