smetmusti91 Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2011 Arkadaşlar Kırklareli İl Temsilciliği sitesi olan ayrıca birçok uluslararası ve ulusal haberin olduğu www.ttturkiye.com adlı sitemiz 10 bin ziyaretçi barajını aştı , sitemizi takip eden etmeyen tüm masa tenisi severlere teşekkürler :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2011 Merak eden arkadaşlara da söyleyeyim , sitemizin 10 bininci ziyaretçisi Furkan Altunok olmuştur , en yakın zamanda sürpriz hediyesini ona vereceğiz :)
frknaltnk Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2011 tenergy + döner ekmek isterim :) şansa bak.. siteniz harika fakat bir sorun var bazen başka bilgisayar üzerinden falan girdiğimizde üyelik istiyor onu çözmenizi tavsiye ederim. Zaten adam oraya yorumunu yapmak isterse üye olup yapar. Burda sanki zorla üye olma söz konusu gibi geliyor insana samedim :)
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2011 tenergy + döner ekmek isterim :) şansa bak.. siteniz harika fakat bir sorun var bazen başka bilgisayar üzerinden falan girdiğimizde üyelik istiyor onu çözmenizi tavsiye ederim. Zaten adam oraya yorumunu yapmak isterse üye olup yapar. Burda sanki zorla üye olma söz konusu gibi geliyor insana samedim :) aynı şikayeti ben özelden iletmiştim bence hep üyeliği kaldırrısanız daha çok tutulur
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 metin hoca ve babamla görüşeceğiz ;)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap