cagan Oluşturma zamanı: 21 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 21 Ocak, 2011 Youtube'da maç videolarına bakarken bu videoya rastladım..Defans oyuncusu çok topla antrenman yapıyor..Güzel bir antrenman olmuş.. http://www.youtube.com/watch?v=TQ8xgumVzxc&NR=1 1
onurzaim Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2011 Antrenmandan çok çalışma ortamı ilgimi çekti. Salon geniş, ferah, yerler süper, top atmak için özel ayaklı kova var. O ayaklı kovarlardan istiyorum bir tane. Simitçilerin kullanıdığı katlanabilir ayaklıklardan da bulabiliri., yeterki toplar masa seviyesine kadar çıksın.
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2011 Antrenmandan çok çalışma ortamı ilgimi çekti. Salon geniş, ferah, yerler süper, top atmak için özel ayaklı kova var. O ayaklı kovarlardan istiyorum bir tane. Simitçilerin kullanıdığı katlanabilir ayaklıklardan da bulabiliri., yeterki toplar masa seviyesine kadar çıksın. onur abi benimde çok dikkatimi çekti kocaman spor salonu vermişler adamlara rahat rahat çalışıyorlar benim çalıştığım yerle mukayese edilirse etmiyeyim daha iyi.
Guest Cengizpenol Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2011 Çağan filmi seyrederken senin kaplanın kafası dikkatimi dağıtıyor. Şu koparken biraz daha az salasa kafasını ? :gulumse:
cagan Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2011 Çağan filmi seyrederken senin kaplanın kafası dikkatimi dağıtıyor. Şu koparken biraz daha az salasa kafasını ? :gulumse: Müzik çok hızlı Cengiz abi ondan :
batuhan. Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2011 offf ne terletir bu adamı ya çekersin çekersin keser durur.bunlarında mı özel antremanı varmış.bari bu tür videolar yayılmasa,yayınlanmasa da defans oyuncuları geliştirmese kendini.bu arada bu videoyu paylaşmanızı hiç tasvip etmiyorum.derhal silmenizi rica ediyorum
Psychospin Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2011 bh den kısa top atılınca raketi çevirmesi dikkatimi çekti. nedeni ne olbilir acab?
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2011 bh den kısa top atılınca raketi çevirmesi dikkatimi çekti. nedeni ne olbilir acab? bence hataya zorlamak için yapıyor yada lastik özellikleri farklıdır.
notsniw Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2011 kırmızı lastiği düz lastik, siyah pütür... kısa top masa üstünde, düz lastikle daha kolay kesilir.. o sebeple değiştiriyor..
KursaD Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2011 Süper yaa. Defanscı olasım geldi
Koji Matsushita Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2011 aslında çalıstırıcının attıgı toplar o kadar dolu değil emin olun bizim çocukların çektiği spini o şekilde kesse top havadan 2 metre yüksekliğinde uçar gider
Koji Matsushita Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2011 Ayrıca masa üstünde düz lastikle kesmesinin sebebi rakibe boş top vermemektir. Çünkü rakip boş topa ( profosyonel oyuncuysa ) rahat bir şekilde basabilir. Bunun için düz lastikle keserler masa basında boş top vermek mantıklı değildir.
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Antremanda bunları denemek lazım.Kimbilir bakarsın günün birinde bizde defansa dönebiliriz.Yaş gidiyor artık.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 ben de file aparatını çok beğendim, çok kullanışlı ve yapımı basit, uygun zamanda demirci ile görüşüp maliyet çıkarayım :)))))
swan Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2011 keşke böyle bir arkadaşım olsa ben ne güzel spinimi çalışırım o da kesme antrenmanını yapar
scream Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2011 tam bana gerekli olan antremanmış.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap