Enduro Oluşturma zamanı: 17 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 17 Ocak, 2011 İşte nedeni! :gulumse: Önemli not: Sadece ve sadece espri amaçlıdır, lütfen politik yorumlar yapmayınız.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 İşte nedeni! :gulumse: Önemli not: Sadece ve sadece espri amaçlıdır, lütfen politik yorumlar yapmayınız. Bu gerçek fotoğraf mı ? Yoksa elinde kavun , karpuz falan vardı da Photoshop'lamışlar mı?
Enduro Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Ben de ntvmsnbc'de gördüm, herhalde gerçektir. ntvmsnbc linki ...ntvmsnbc'den alıntıdır... Koşu bandında spor yaparken ve pinpon oynarken görüntülendiği fotoğrafları işaret ederek Başbakanlık foto muhabiri Kayhan Özer’e seslenen Erdoğan, esprili bir şekilde “Bu fotoğraflar nasıl çıktı?” diye sordu. Erdoğan, raket tutuş şekline ilişkin sorular üzerine de, bunun Çin tarzı olduğunu ve öğrencilik yıllarından bu yana masa tenisi oynadığını söyledi. Erdoğan, “Masa tenisinde de fena değilim, çok ileri seviyede olmasa da belli bir derece de alırım” dedi. ...
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 olabilir illaki belli bir tutuş tarzı yok bence leştirmek imkansız ama turnuvaya katılır sa bilemem
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Raket iyi atıyo mu acaba ya :P Başbakanımızın tutuşunu gördükten sonra bu sporda almamız gereken yolun uzunluğu bir daha düşündüm de,içim karardı...Yapılması gereken çoook şey var,çoooooook.....
KursaD Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 olabilir illaki belli bir tutuş tarzı yok bence leştirmek imkansız ama turnuvaya katılır sa bilemem Kesin ve uygulanması zorunlu bi tutuş tarzı yok diye de raketin kafasından tutulmamalı.
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 merhaba Teşekkürler Enduro...Bence müthiş bir anlatım. :alkis
uğur_95 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 dün, sabah ve habertürk de görmüştüm siyasi bir anlam çıkarılmasından çekindiğim için paylaşmamıştım paylaştığınız iyi olmuş.
emmi Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Kesin ve uygulanması zorunlu bi tutuş tarzı yok diye de raketin kafasından tutulmamalı. Nasıl olursa olsun sayın Başbakanımız raket tutmuş ya.tşkr etmek lazım
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Nasıl olursa olsun sayın Başbakanımız raket tutmuş ya.tşkr etmek lazım Tutuşuna fazla bir şey diyemeyiz aslında haklısın, ben de sonuçta düzgün tutmuyorum. Yaptığı açıklama komik olmuş (belki o da şaka olsun diye söylemiştir onları)
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 bence şeref duymaluıyız ben başka liderlerin raketi eline aldığını görmedim
ibrahima Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Sayın başbakanımız raketin sap kısmının ne kadar gereksiz olduğunu gösteriyor. Anı şekilde raketin ağırlık noktası ve bakhand de gereksiz ayrıntılar.
Psychospin Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 olur mu? bizler Ecevitlerin karşılıklı karı koca kameralar önünde çook maç yaptıklarını, hatta yenilen bulaşıkları yıkar iddiasına girdiklerini, Bülent bey in çokk bulaşık yıkadığını gördük. linkteki resimde aslında masa tenisindeki iddianın nasıl bir politik yarışa döndüğünü gösteriyor. o maçta ecevit rakibini 3-0 yenmiş, rakibi de sen raketi kesme tahtası gibi tutuyon nasıl beni yenersin, partini elinden alayım da gör demişti. Hiç unutmam, ne günlerdi.önce lastik sonra sünger çıktı mertlik bozuldu http://www.aktifhaber.com/ecevit-ile-baykalin-guc-denemesi-371514h-p3.htm bence şeref duymaluıyız ben başka liderlerin raketi eline aldığını görmedim
Enduro Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2011 Eklediğim nota rağmen politik yorumlar yapılmış. Başbakanımız bile bu fotoğrafa tebessüm edip geçmişken bazı arkadaşlar halen ciddi ve politik yorumlar yapıyor. Olay ünlü bir kişinin günlük hayatından bir enstanteneyi yansıtıyor sadece, hepsi bu.
Guest deniznewroz Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2011 Gerçek fotoğraf galiba. Evet Gerçek Bir Foto...
Guest jef Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2011 Raketin sapının onu taşımak için yapıldığını düşünmüş ?! ama sanmıyorum çok iyi bir asistan ekibi var bu duruma düşmesine izin vermezler. Ben fotoğrafın gerçekliğinden biraz kuşkulandım.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2011 İşte nedeni! :gulumse: Önemli not: Sadece ve sadece espri amaçlıdır, lütfen politik yorumlar yapmayınız. hiç komik değil adamın asabını bozmayın Türkiye borç bakımında batıcaktıda o kurtadı sizin haberiniz var mı!!?? kılıçdaroğlunun IQ seviyesi bile düşüktür. Ben sizin yerinize olsam bu yazımı silerdim.... Konuyu açan arkadaşımız espiri olduğunu söylemiş.... Anlaşılan siz konunun içeriğini okumadan havanda suyu dövmüşsünüz. ktm
Guest gazelle Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2011 Daha dogru durust masa tenisi oynayabilecegimiz mekan sayisi o kadar az ki. Nasil gelissin masa tenisi. Istanbul'un gobegi Besiktas'tayim. Masa tenisi oynamak icin ya Zeytinburnu'na ya da Goztepe'ye gitmek zorunda kaliyorum. Eger her ilcede 1-2 tane duzgun masa tenisi salonu olsaydi. O zaman bu spor gelisirdi. Insanlarin ilgisini de cekemiyoruz. Reklam yapilmiyor. Televizyona bu spor bir turlu tasinamiyor. Dolayisiyla masa tenisinin gelismesi cok zor gozukuyor. Almanlar bu konuda baya iyiler gordugum kadariyla. En azindan bir Timo Boll'u bilmeyen Alman sayisi cok az olsa gerek. Eger bir gun bir dunya sampiyonu cikarirsak ve bunu televizyonda son derece suslu bir sekilde sunarsak ve bununla beraber reklamlar, sponsorluklar vs. alinabilinirse ve ardindan dunya sampiyonumuzun ardindan gelen nesiller de buyuk basarilar yakalarsa sanirim o zaman masa tenisi bir nebze olsun dikkat cekmeyi basaracaktir. Bizim bir Naim Suleymanoglu, bir Yasar Dogu, bir Sureyya Ayhan, vb. isim cikarmamiz gerek diye dusunuyorum.
batuhan. Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2011 türkiyede masa tenisi neden gelişmiyor dersen.konu alır başını uzar gider.onlarca sebebi var.yalnız türkiyede masa tenisi neden gelişsin dersen belki o zaman tek tük sebep sayabiliriz.
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2011 Resme dikkatli bakarsanız Başbakan topa bakmıyor karşıya bakıyor. İşte Türk masa tenisinin hastalığı burada çok açık görülüyor. İyi oyuncular kafaları ile topa dönerek bakarlar, Türk oyuncularının çoğu ya karşıya rakibine bakar, ya da topu başıyla değil gözüyle takip eder.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap