Yücel Sayar Oluşturma zamanı: 13 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 13 Ocak, 2011 Elime iki tane güzel lastik geçti ama boyutları küçüktü. Hiç bir tahtaya olmadı. Ben de tahtayı testere ile lastiklere göre kestim. İmzama bakınca neyi, ne için ve neye göre kestiğim anlaşılır. Bu durum tahtanın özelliklerini ve oyunu etkiler mi? Lastikleri genişletmenin bir yolu var mıydı?
onurzaim Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2011 Onu sen bize söylersen daha iyi olur bence. Tahta hafifleyecektir. Teorilere göre tahta hızlı atmaya başlayacak. Ama ben kendim tecrübe etmedim. Kendi tecrüblerini bize yazarsan iyi olur.
Psychospin Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2011 ben dandoydan aldığım boosterı küçük lastikleri tahtaya uydurmak için kullanıyorum. ayrıca su bazlı yapıştırıcıyı lastikten sökmek konusunda oldukça başarılı. uzun zamandır kullanıyorum. koklamadan duramıyorum. hiç bağımlılık felan da yapmadı.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2011 lastikleri 1 cm'ye kadar; tuning,parafin ya da booster gibi kimyasallar kullanarak genleştirmek mümkün.. gerektiğinde ben de uyguluyorum..
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2011 Tahtayı küçültürseniz tahtanın ağırlık merkezi değişecektir ve sapa doğru kayacaktır. Bu da tahtanın orijinal özelliğini bozacaktır. Aynı şey lastikler için de geçerlidir. Kimyasallarla lastikleri genişletebilirsiniz. Bunun sonunda santimetrekareye düşen pütür sayısı azalacaktır. Böylece lastiğin top atma, falso verme özellikleri bozulacaktır. Oyuncuya uygun tahtanın alınmasından sonra bu tahtayı uzun zaman kullanırız. Tahtalar kolay kolay eskimezler. Lastikler ise kısa sürede özelliklerini kaybederler. Bu bakımdan tahtarı küçültmek, verniklemek gibi tahtaların özelliklerini bozacak işlemleri tavsiye etneyiz.
Yücel Sayar Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2011 Raketi denedim. Bomb oldukça iyi bir tahta. Her şeye uyum sağlıyor. Özelliğinden bir şey kaybetmemiş gibi görünüyor. Sapı biraz büyük kaldı. Tabii kafanın küçülmesi dezavantaj. Olabiliyormuş.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap