Guest mesut33 Oluşturma zamanı: 10 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 10 Ocak, 2011 Arkadaşlarım abilerim benim raketim fuga + max vega europa + max vega pro ben hızı seven biriyim sizce fuganın üstüne hangi lastiği yapıştırmam gerekir ?? omega3 hariç şimdiden teşekkür ediyorum saygılar :gulumse:
Guest deniznewroz Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Tenergy 64 hızlı bi raket...
utku özdoğan Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Tenergy 64 hızlı bi raket... ***********
KursaD Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Mesutcum benı tanıyorsun. Ben Kürşad abin.Bu lastik işlerini falan bırakmalısınız. Oyununuzu biliyorum. Yaşınız daha küçük. Stiliniz ve oyununuz oturmuş değil henüz. Oyununuz oturmadan o tür ekipmanlarla elinizi bozmamalısınız bence. Ekipman değiştirmek , hızı düşünmek v.b. şeyler için daha çok erken. Bence ekipman işlerini bir kenara bırakıp oyununuzu oturtmaya ve çalışmaya bakın.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Mesutcum benı tanıyorsun. Ben Kürşad abin.Bu lastik işlerini falan bırakmalısınız. Oyununuzu biliyorum. Yaşınız daha küçük. Stiliniz ve oyununuz oturmuş değil henüz. Oyununuz oturmadan o tür ekipmanlarla elinizi bozmamalısınız bence. Ekipman değiştirmek , hızı düşünmek v.b. şeyler için daha çok erken. Bence ekipman işlerini bir kenara bırakıp oyununuzu oturtmaya ve çalışmaya bakın.
Guest mesut33 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2011 çok teşekkür ederim abi saol.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap