Guest erman Oluşturma zamanı: 4 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 4 Ocak, 2011 arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?
cagan Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2011 Gençler aralarında görüşmüşler anlaşmışlar..E bize pek bi söz söyleme şansı kalmıyor..Bi yastıkta kocasınlar..
Guest erman Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2011 Gençler aralarında görüşmüşler anlaşmışlar..E bize pek bi söz söyleme şansı kalmıyor..Bi yastıkta kocasınlar.. olurmu yani uyumlu cagan kardeş :)
cagan Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2011 Olur gibi..Ben şu ana kadar tenergy 05 i birçok tahta üzerinde denedim..En çok hinoki tahtalarla uyumlu buldum..Kompozit tahtalarda fazla sert kaçıyor bana göre..Tabi oyuncunun seviyesi önemli..
Guest erman Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2011 Olur gibi..Ben şu ana kadar tenergy 05 i birçok tahta üzerinde denedim..En çok hinoki tahtalarla uyumlu buldum..Kompozit tahtalarda fazla sert kaçıyor bana göre..Tabi oyuncunun seviyesi önemli.. hmmm.kendım ıcın sormuyorum zaten bi arkadaş ille tenergy de tenergy alcam dedi tutturdu.dedim bize fazla gelir o lastikler uçurur falan ama ille istio.bizde kontrollü tahta bakıyoruz.ben aldım bir tane spirit rahatladım.hem ona hızlı lastikte taksam zamanla bence uyumlu olur gibime gelio.hızlı oynamayı seviyorum ama heryerdende çek diyince çekemiyoruz spini :)video koyarım bende bigün eksimlerimi sölersiniz :) sen baya deneyimli birisine benziyorsun kardeş :)
Guest deniznewroz Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2011 Gençler aralarında görüşmüşler anlaşmışlar..E bize pek bi söz söyleme şansı kalmıyor..Bi yastıkta kocasınlar.. :gulumse: :gulumse:
onurzaim Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2011 O tahtaya 1.7mm tenergy gider. 2.1 çok denegsiz olur. 1.9 söyle böyle ama ben olsam tercihi etmem. Çünük tahta yava ve hafif. Tenergy ağır ve çok dinamik. Çok da sert bir lastik sayılmaz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap