Guest malatyalıcihan Oluşturma zamanı: 31 Aralık, 2010 Oluşturma zamanı: 31 Aralık, 2010 35 milyon size çıksa masa tenisi adına ne yapardınız?
cagan Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Kendime Çin'den 2-3 tane antrenör getirtirdim Ömür boyu antrenörüm olurlardı :B:
KursaD Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Yurt dışında özel bir üniversiteye giderdim. Güzel bir ev , araba gibi klasik şeyler alırdım. Üstüne muhteşem bir spor kompleksi yaptırırdım. Her yıl uzakdoğuyu ziyaret ederdim
Psychospin Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 btfy ye ortak olurdum. forum üyelerine 1 çift lastik hediye. ama önce bilet almam lazım galiba
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Bana her türlü kötü anıyı unutturacak bir dünya turuna çıkardım :gulumse:
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Bizim kızların kulübüne Guo Yue'yi oyuncu olarak transfer ederdim , Erkeklerde süper lige çıkıp ETTU'da baş gösterecek bir takım kurardım , ev alırdım Ankara'da...Gerisini de sonra düşünürdüm , bilet aldığım içn çıkma ihtimali de bikaç milyonda bir de olsa var
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 peder 1 tane tam bilet almış bakalım çıkarsa şöle son önce eğitimi yparım bu arada uzak doğu ve masatenisi üzerine türkiyee dersalırım sonra çin kore almanya isvçre küttürinden esnilenerek kendi tekniğimi oluştururdum ve süper bir kombo alırdım kedndime ve masatenisis şuan okulda en az değer gören spor bunu biraz geliştirmemeiz lazım
Bora Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 35 milyon size çıksa masa tenisi adına ne yapardınız? İçinde 3 büyük salon barındıran, her türlü imkana sahip bir spor kompleksi. Diğer bir deyişle "masa tenisi köyü".. Salonlardan biri dernek tarzında (isteyen herkesin ücretsiz olarak oynayabileceği bir salon), biri sporcu yetiştirme merkezi, biri de aklınıza gelen her türlü resmi müsabakaya ev sahipliği yapan yüksek kapasiteli bir salon. Sporcu yetiştirme merkezinde dünyanın en iyi antrenörleri ve Türk oyuncuların kendilerini geliştirmeleri için antrenman yapacakları seçilmiş sporcular (robotlar).. Bu komplekste hem sporcular hem de antrenörler yetişecek. Böylelikle federasyonun devşirme fantezisi ister istemez sona erecek. Yeni yetişen sporculara örnek olması adına Wang Liqin başta olmak üzere, Timo Boll, Vladimir Samsonov gibi dünyanın en başarılı ve örnek teşkil eden sporcularını kısa süreliğine (başarı kazanmak amacıyla değil) takımımda oynatmak, imkanlar dahilinde antrenörlük yapmalarını sağlamayı da isterim. Bunlar dışında masa tenisinin tüm yurtta yaygınlaşması için okullara masa dağıtımı, avm'lerde etkinlikler, basın ve yayın yoluyla sporun özendirilmesi gibi pek çok çalışma yapılabilir. Ülkede masa tenisi bugünkü halindeyken kendim için bir şey istesem nolur ki.. Not : Bilet almadım.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 en iyi tırtılı lastiği üretir cihana hediye eder.masa tenisini sanki türkiyenin ata sporuymuş gibi bütün dünyaya yayar dünya şonpyonları yetiştir kırathane kültüründen kurtarırdım teşekkür ederim mehmet abi :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 He bu arada Stag,Joola,Stiga,Donic,Tibhar'ı gölgede bırakacak BTY yi manyak edecek bir firma da kurabilirim.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 He bu arada Stag,Joola,Stiga,Donic,Tibhar'ı gölgede bırakacak BTY yi manyak edecek bir firma da kurabilirim. bu arada yeni ismin hayırlı olsun :)
ongun Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 İçinde 3 büyük salon barındıran, her türlü imkana sahip bir spor kompleksi. Diğer bir deyişle "masa tenisi köyü".. Salonlardan biri dernek tarzında (isteyen herkesin ücretsiz olarak oynayabileceği bir salon), biri sporcu yetiştirme merkezi, biri de aklınıza gelen her türlü resmi müsabakaya ev sahipliği yapan yüksek kapasiteli bir salon. Sporcu yetiştirme merkezinde dünyanın en iyi antrenörleri ve Türk oyuncuların kendilerini geliştirmeleri için antrenman yapacakları seçilmiş sporcular (robotlar).. Bu komplekste hem sporcular hem de antrenörler yetişecek. Böylelikle federasyonun devşirme fantezisi ister istemez sona erecek. Yeni yetişen sporculara örnek olması adına Wang Liqin başta olmak üzere, Timo Boll, Vladimir Samsonov gibi dünyanın en başarılı ve örnek teşkil eden sporcularını kısa süreliğine (başarı kazanmak amacıyla değil) takımımda oynatmak, imkanlar dahilinde antrenörlük yapmalarını sağlamayı da isterim. Bunlar dışında masa tenisinin tüm yurtta yaygınlaşması için okullara masa dağıtımı, avm'lerde etkinlikler, basın ve yayın yoluyla sporun özendirilmesi gibi pek çok çalışma yapılabilir. Ülkede masa tenisi bugünkü halindeyken kendim için bir şey istesem nolur ki.. Not : Bilet almadım. Çok yaşa Bora. Aynı projeyi hayal etmişiz. Az kalsın pişti oluyorduk. Fakat 35 lira bu işe yetmeyebilir. Bence acele etme, seneye benim ikramiyeyi de üstüne katarız, yapmışken şöyle dörtdörtlük birşey yaparız.
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 smetmusti13 ile smetmusti 91 rakamları değitirmissin özelbir ndeni varmı
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2011 var tabi,millet beni 15 yaşında sanıyodu bu arada biletime amorti bile çıkmadı , kumarda yaşadığım kayıpları inşallah masa teni,sinde telafi ederim sağol cihan.
Burak86 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2011 Kendime bir takım kurar, ligdeki maçlara gider laylay yapardım. En iyi otellerde kalır sabaha kadar eğlenir sonra maça çıkardım Bu arada biletime 100 tl vurdu
frknaltnk Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2011 büyük bir ihtimal kafayı yiyip intihar ederdim
cagan Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2011 Soruda masa tenisi adına ne yapardınız diyor
frknaltnk Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2011 masa tenisi adına altyapıdaki çocukların hepsini çine 1 yıllığına kampa gönderirdim.. ya abi şoyle bişey var çok açık bişey. bilemiyorum herkes benimle aynı fikirde olamayabilir ama o para eline geçtiği zaman böyle şeyleri düşünebileceğini pek zannetmiyorum :)
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2011 Soruda masa tenisi adına ne yapardınız diyor Hayallerimin verdiği heyecan sorunun devamını okumamı engellemiş anlaşılan :gulumse: herhalde ben de bir kompleks yaptırmak isterdim masa tenisi için. Ama dürüst olursam hiç böyle birşey yapmazdım. Bunu anca kendini masa tenisine "adamış" kişiler yapabilir bence.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap