Psychospin Oluşturma zamanı: 27 Aralık, 2010 Oluşturma zamanı: 27 Aralık, 2010 bu maçtaki performasını seyredince bu adama saygım bir kat daha arttı. zekasını oyun içinde bu kadar kullanan nadir oyunculardan biri sanırım. bu arada bu adamı ne zaman, kim evire çevire dize getirdi merak ediyorum. bilenlerden bu konuda maç işsmini vermelerini rica ediyorum.
KursaD Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2010 bu maçtaki performasını seyredince bu adama saygım bir kat daha arttı. zekasını oyun içinde bu kadar kullanan nadir oyunculardan biri sanırım. bu arada bu adamı ne zaman, kim evire çevire dize getirdi merak ediyorum. bilenlerden bu konuda maç işsmini vermelerini rica ediyorum. Hocam bu adamdan sonra bide Schlager i bilirim masa tenisi dehası olarak. Bu arada 2005 de Samsonov bi 4 - 0 rahat bi galibiyet alıyodu Waldner a karşı
ozgur seker Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2010 taraf tutarak hazırlanmış video. timo boll un sayısı yok. sayılardan sonra uzun bi süre isveçli taraftarları gösteriyo ben sevmedim. ama waldner gene muhteşem.
frknaltnk Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2011 93 yıllarında yanlış hatırlamıyorsam jean michel saive var o yeniyo acaip oynuyor o maçta kötü yeniliyo waldner
Guest deniznewroz Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2011 Waldner Muhteşem oynadı...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap