ilhan_ Oluşturma zamanı: 14 Aralık, 2010 Oluşturma zamanı: 14 Aralık, 2010 Aşağıdaki tişörtleri almama yardımcı olabilecek arkadaş özelden bana ulaşabilir. http://www.lelong.co...ductID=65789110
Saadettin Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 Sitemiz üyelerinden Champ (Orhan) ile iletişime geçersen yardımcı olur.
ilhan_ Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 Teşekkürler; Orhan Bey le hallettik.
cagan Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2010 Bu adreste aynı t-shirtler mevcut..Hem de oldukça uygun fiyata..Ben aldım tavsiye ederim.. Tıklayın!
umur Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 bende kullanıyorum da bu kumaşların kanser riskini arttırdıkları söylendi.bende de ne zaman giysem kaşıntı yapıyo:S
cagan Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 T-shirtlerin işçiliği oldukça iyi fakat en fazla bir müsabaka için kullanılabilir..Malzemesi polyester ve aşırı terleme yapıyor bu da oyun oynarken insanı rahatsız edebiliyor,bu konuda haklısın Umur..Kanser riskine gelince neredeyse hayatımızdaki herşey kanserojen :) Onun dışında fiyatına göre güzel yinede..
ongun Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 ... neredeyse hayatımızdaki herşey kanserojen :) Tuvalet kağıdı kanserojen değil. En azından bi tarafımız güvende.
umur Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2010 çağan abi orijinalleri bunlar gibi değil benim demek istediğim bu .fiyat konusunda haklısın o ayrı.ongun abi bu arada espri güzeldi herzamanki gibi
Bora Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2010 orjinalleri 100$.. real madrid formasından pahalı..
Guest ktm Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2010 orjinalleri 100$.. real madrid formasından pahalı.. Çözüm bu işte ... Hemen gidip real madrid forması alalım... ktm
umur Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2010 bi li ning değil butterfly giyinirim o zaman.almanların tişörtü çok güzel
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2010 arkadaşlar ben daha iyi bir çözüm buldum nike fit klimalı tişörtleri var (t-hısırt değil) havalandırmalı ve ter tutumuyor çok harika ben çok beğenitorum ve giyiyuorum lacivert olduğu için top ile ilgili problem olmuyor çok rahat ve kanser vb gibi bir etkisi yok.(baskılı veya polyester giyeceğime düz penye giymek daha iyi gibime geliyor)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap