Burak86 Oluşturma zamanı: 11 Aralık, 2010 Oluşturma zamanı: 11 Aralık, 2010 Arkadaşlar 5 senedir kullanıdığım laptopumun artık yetersiz kalması nedeniyle yeni bir laptop almaya karar vermiştim. Dün vatan bilgisayarda sabah istediğim ama fiyat olarak bana pahalı gelen bir laptop indirime girdi ve bende koşa koşa gidip aldım Artık kullanamadığım programları da çalıştırıcam o yüzden çok mutluyum ve bunuda sizinle paylaşmak istedim
haruncoskun Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 Kanka ilk bana söylediğin,bu mutluluğu benle paylaştığın için minnettarım sana
KursaD Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 Hayırlı olsun Burak abi. Allah harddiski ne , ram ine taş değdirmesin :gulumse:
işcan Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 güle güle kullan kazasız belasız
tufan Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 güle güle kullanın bak merak ettim makinayı hangisi indirime gitmiş
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Sony için kendi mağazası en uygun yer diyebilirim
Guest RACİ Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 bi dahaki maça getirdi takılalım laptop'unda :)
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 hımm hayırlı olsun :)
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2010 Burak kardeşim hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. Ama sana 30000 defa söyledim. Bişeye karar verdiğinde alacağında yada vs...de bana bi danış ondan sonra ne yapıyorsan yap demedimmi? Neden bunları yazdın dersen belki vatan bilgisayardan indirimin üstüne beraber gitseydik bir indirim daha alacaktın . Neyse ya ondan sonra bana sinirli diyorlar, asabi diyorlar, agresif diyorlar : .
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap