Giray YILDIZ Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2010 Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2010 Abilerim,ablalarım Yaşınız ve deneyiminiz benden daha büyük olduğu için size danışmak istedim.Masatenisi Türk Milli Takımına girebilmem için Nereye Müracaat etmem gerekir ?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Öyle başvurmayla olacak bir iş değil bence kesinlikle....İlk önce git bi Türkiye Şampiyonaları'na , yap bi dereceni , sonra hocaların seni seçmesini bekle , hocalar seni seçerse gidersin.
Giray YILDIZ Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Öyle başvurmayla olacak bir iş değil bence kesinlikle....İlk önce git bi Türkiye Şampiyonaları'na , yap bi dereceni , sonra hocaların seni seçmesini bekle , hocalar seni seçerse gidersin. Hmm Tmm ilginiz için teşekkür ederim :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2010 Rica ederm , ama şunu da göz önünde bulundur bence , eğer Yıldız ya da Minik kategorideysen şansın var , ama özellikle Büyüklerde çok çok az.
Guest Giray_yildiz Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2010 1994 Doğumluyum heralde yıldızlar katagorisine giriyorum :) galiba biraz olsada şansım var..
notsniw Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 98 ve sonrası minik.. 96 ve 97 yıldız 95 94 93 genç... bu sene.. seneye 94 lüler son kez genç...
Guest remzi Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2011 98 ve sonrası minik.. 96 ve 97 yıldız 95 94 93 genç... bu sene.. seneye 94 lüler son kez genç... abi seneye 2 yaş atlıyormus 95 liler son diye biliyorum kendimden biliyorum
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2011 seneye 94 doğumluluarın son senesi....her sene 1 yıl artıyor işte,2 yaş atlamak gibi bişey şu ana kadar görmedim ben
frknaltnk Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2011 1994 Doğumluyum heralde yıldızlar katagorisine giriyorum :) galiba biraz olsada şansım var.. 1994 doğumlusun.. En az haftanın 6 günü deli gibi antrenman yapman lazım. Zaten oyuncu kıvamına gelmen için en az 3 sene geçmesi lazım. Çok çok yetenekliysen bilemem. Sonra kulubün olması lazım. Antrenman sıkıntısı olmaması lazım. Hocanın olması lazım. Tatil falan olmicak. 1 sene içersinde en fazla 15 gün tatilin olur. Kısacası hayatın tamamen spor ve eğitim olucak. Türkiyede artık milli takıma girmek çok zor. Şampiyon olmadığın sürece kimse bakmaz sana. Günde çift antrenman yapıp deli gibi çalışan adamlar bile artık milli takıma giremiyor. Herşey var masa tenisi'nde :) O yüzden bu yaştan sonra hobi olarak yapman daha iyi diye düşünüyorum. Çok başarılı olman için küçük yaşlardan başlaman lazım
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2011 Arkadaşlar bu yaş konususnda benimde kafam çok karışıktı.Ama ben mantıklı bir açıklamasını öğrendim.Çift tek düzenine göre gidiyormuş.95 liyim 9. oynuyorum 10.sınıfta oynuyorum 11. oynuyorum 12.oynıyamıyorum ama 94 lü olanlar 12.sınıf oynıyabiliyor.Bir kişi bu sene turnuvaya katılabiliyor.(çok yakın bir tanıdığım katılacak)Amam geçen sene 93 lü olanlar oynıyamadı(Bir okul bütün oyuncularını 93 12.snıftan getirmişti hiçbiri katılamadı).
frknaltnk Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2011 95 ve 94 lüler 12.sınıfta oyniyamiyacak.. 93lüler bu sene 12.sınıfta oynayabilcekler saçma sapan birşey
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2011 95 ve 94 lüler 12.sınıfta oyniyamiyacak.. 93lüler bu sene 12.sınıfta oynayabilcekler saçma sapan birşey kesinlikle insanlar haksızlığa uğruyor neye göre ölçütlendirip o sistemi bize sunuyorlar çok manasız.Amam şöyle birşey var 12. sınıfa giden biri zaten çok antreman yapamıyor sürekli ders çalışıyorlar o yüzden çok etkilemiyor diyebilirim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap