OnurGörece Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2010 Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2010 Arkadaşlar , Ben orta düzeyde bir oyuncuyum . Yeni raket alıcam . Dayım İsviçrede oturmaktadır . Bişi istiyosan söyle gelirken getiricem demişti . Bende tahta(carbon olabilir) bide lastik isticem . Size sormadan sölemedim . Lastikler yumşak atak lastiği istiyorum . Tahtayıda carbon istiyorum . Bana tavsiyede bulunabilir misiniz ? :)
deva sarjan Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Arkadaşlar , Ben orta düzeyde bir oyuncuyum . Yeni raket alıcam . Dayım İsviçrede oturmaktadır . Bişi istiyosan söyle gelirken getiricem demişti . Bende tahta(carbon olabilir) bide lastik isticem . Size sormadan sölemedim . Lastikler yumşak atak lastiği istiyorum . Tahtayıda carbon istiyorum . Bana tavsiyede bulunabilir misiniz ? :) donic jo waldner senso carbon donic jo silver lastikler, 1.8 mm
OnurGörece Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2010 donic jo waldner senso carbon donic jo silver lastikler, 1.8 mm Teşekkür ederim :)
Recommended Posts