ErcanCoşkun Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2010 Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2010 Merhaba, Sriver fx lastik almayı düşünüyorum fakat şu anda hiç bir yerde bulamadım. Nerde satıldığını bilen varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler
cagan Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Presports,dandoy..Bu sitelerde bulabilirsiniz..
ErcanCoşkun Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Tüürkiyede satan var mı acaba?
cagan Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Türkiye'de satan olduğunu sanmıyorum..Elinde kalan satıcı varsa bile araştırmak lazım ama sanmam..Yurtdışından başka bir alternatif yok..
ErcanCoşkun Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Artık üretilmiyor mu?
cagan Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Konu üretip üretilmemesi değil..Sriver fx artık popüleritesini yitirdi..Hiçbir satıcı sriver fx siparişi vermez bu saatten sonra..Elinde kalan satıcı varsa ancak öyle bulunabilir..Yurtdışındaki birçok satıcı da elinde kalan malları satıyor..Bunca yeni lastik varken modası geçmiş bir lastiği kimse satmaz zaten..
ErcanCoşkun Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Peki siz hangisini onerirsiniz sriver fx'e yakın?
haruncoskun Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Tüürkiyede satan var mı acaba? www.altunayspor.com
tufan Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 sriver fx in hissini unuttum ama sanki jo silver lastige yakın olabilir dimi arkadaşlar
Enduro Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2010 Peki siz hangisini onerirsiniz sriver fx'e yakın? Xiom Vega Europe
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap