barış1234 Oluşturma zamanı: 28 Kasım, 2010 Oluşturma zamanı: 28 Kasım, 2010 arkadaşlar forehand spin çekiyorum rakibim blok yapıyor blok hızlı gelirse topa yetişemiyorum.topa spin çekiyorum sanki hiç geri gelmicekmiş gibi davranıyorum ayaklarım hiç çalışmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim.
barış1234 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2010 ayak çalışmasını tek başıma yapabilirmiyim
barış1234 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2010 benim demek istesiğim adam bi backhande bi forehande blok yapıyor bloklar hızlı geliyor ayaklarımın hızlanması için partnerimle yada tek başıma nasıl antremanlar yapabiliriz.ayaklarımın hızlı olmasını istiyorum.video koyabilirmisiniz yada sölü anlatabilirmisiniz.
frknaltnk Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2010 atletizm yapabilirsin veya masanın etrafında yan koşma gibi ayak hareketleri.. günde en az 15 dakika koşu. Bunlar benim aklıma gelenler daha birsürü var ama anlatılacak gibi değiller. Uygulamalı gösterilmesi lazım
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2010 arkdaşımızın sorunun ben ne olduğunu anladım bazen banda oluyor fh topu oldürecekmiş gibi vuruyorsun ama rakip raket haretek ettirmeden bh blbok yapıp ters tarafa düşüyor sanırım buna benze birşey böyle pozisyonları her kişini kurtarabilmesi imkansız o anki konsantrasyon ve fiziblty ne bağlı sen ayakları sağlam durucaksın ve dengeni bozmadan vuruş yapmaya özen göstermeni tavsiye ediyorum topa vuruşunda vücüdunu dengesizleştirme
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2010 Sen spin çek partnerin de önce belirli yerlere bir süre sonra da gelişigüzel fh bh veya ortaya blokla dağıtsın. Ayaklar 3-5 ay sonra açılır.
Burak86 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2010 Bitirici vuruş diye birşey yoktur geri gelmeyen top vardır sen o yüzden vurduğun her top geri gelecekmiş gibi bekle. O zaman top geri geldiğinde de şaşırmaz hızlı bir şekilde pozisyon alır gelen topa hazırlanmış olursun.
Guest deniznewroz Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Antrenmanla... milyon kere yaparsan o hareket senin için rutin hale gelir ve çok çabuk geri dönebilirsin. Katılıyorum sana antremanla...
Guest deniznewroz Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Antrenmanla... milyon kere yaparsan o hareket senin için rutin hale gelir ve çok çabuk geri dönebilirsin. Katılıyorum sana antremanla...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap