mbü Oluşturma zamanı: 26 Kasım, 2010 Oluşturma zamanı: 26 Kasım, 2010 Fenerbahçe Spor Kulübü Masa Tenisi Şubesi olarak bayanlar da 29 kasım pazartesi saat 19:00 da Caferağa spor salonunda PORTEKİZ takımı ile oynayacağımız AVRUPA KUPASI 3. TUR MAÇ'ına tüm masa tenisi severleri bekliyoruz. Takım Kadroları: FENERBAHÇE Elizabeta SAMARA Mengyu YU Melek HU Yıldız Meral ALİ Fengyu JIN PONTA DO PARGO FERNANDES Susana HUANG MENDES Lei LIU Nai Hui* MAMALIGA Valentina MIKHAYLOVA Olga SILVA Carolina Mehmet Babür ÜSTÜNDAĞ Şube Kordinatörü Baş Antrenör
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2010 Babür hocam maçlarda başarılar dilerim. Ankara'dan hafta içi imkansız gelip izlemem ama gönlüm sizinle :)
emmi Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2010 k.maraş,ta kalbimiz sizin için çarpıyor. Hocam ,başarılar diliyorum.
Bora Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2010 fener bu kadrosuyla rahat kazanacaktır. melek ve samara gibi isimler varken aksini düşünmek doğru olmaz. bu arada "yu meng yu" isimli oyuncu singapur milli takımında oynayan (wr. 17) kişi midir? öyleyse süper..
mbü Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2010 Babür hocam maçlarda başarılar dilerim. Ankara'dan hafta içi imkansız gelip izlemem ama gönlüm sizinle :) Tufan hocam teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.
mbü Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2010 k.maraş,ta kalbimiz sizin için çarpıyor. Hocam ,başarılar diliyorum. Teşekkürler Kahramanmaraşa sevgiler.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2010 Çok iyi bir takım , ETTU'yu geçin, Şampiyonlar Ligi'nde oynar ve çeyrek final de yapar bence....Singapurlu oyuncu Bora'nın dediği gibi 17. olan isim dünya sıralamasındaki...Elizabeta'yı herkes biliyor zaten , Fengyu Jin ise Melek Hu'nun kulübünden gelmiş 16 yaşında bir oyuncu......
ekrem Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2010 maçları FB TV naklen verecekmi acaba.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap