bakeba Oluşturma zamanı: 14 Kasım, 2010 Oluşturma zamanı: 14 Kasım, 2010 Arkadaşlar, ben 3 yıldır zevk için masa tenisi oynuyorum, şimdi okul takımı antremanlarına gidiyorum ve kombinasyon raket yapmak istiyorum. oyun tarzım: Genelde servisi hızlı bir şekilde yerden kullanırım ve rakibin beklemediği yerlere göndermeye çalşırım. Forehand - Forehand oynamayı seviyorum, rakip saldırıya geçtiğinde masadan açılıp nasıl olursa olsun karşılamaya çalışıyorum(genelde başarılı oluyorum). Çakarak sayı almam daha kolay oluyor. Rakip oyuncu keserse ben de keserek karşılık verebiliyorum. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2010 yinhe 898 tahta palio cj8000 34-36 derece en fazla 2mm lastikler 70 tl ye hem sıfır hem de süper bi raketin olur, oynamaktan da keyif alırsın
bakeba Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2010 Daha fazla tavsiye istiyorum yani, aralarndan seçmek için, teşekkür ederim
abdullah54 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2010 yinhe 898 tahta palio cj8000 34-36 derece en fazla 2mm lastikler 70 tl ye hem sıfır hem de süper bi raketin olur, oynamaktan da keyif alırsın O raketleri nerden bulabilirz? masatenisi.com da yoq gailba.Başka güvenilir bir site bilmiyorumda.
bakeba Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2010 Başka tavsiye verebilecek olan yok mu? Ya da bu tahta ve lastiklerin dengi veya daha iyisi?
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2010 sana şöyle bir tavsiye vereyim elinde eğer amtörsen çok bilmiyorsan önce yarı pro ol derim elinde iyi bir tahta vrsa all round fabrika mesela butter fly tahtalrı iyidir onunu üstüne iki tane lastik alıp yapıştırabilirsin böyle olunca komboya daha çabuk ısınırsın
bakeba Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2010 ya benm raket değiştirek istememin nedeni şu, Antremanlarda sayı almaya yönelik oynayınca ne kadar hızlı vurssamda top yavaş gidiyo anlatabiliyo muyum?
bakeba Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2010 Nasıl bir "forum" sitesi bu yaa? Kaç gündür düzgün bi tane cevap aldım konuma! of!
Recommended Posts