turushanovgu Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2010 orhan hoca bırak şu tırtılı yaw, 6. buluşmada çift düz çok güzel oyun kuruyordun, yakma milletin canını
ararat1973 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2010 orhan hoca bırak şu tırtılı yaw, 6. buluşmada çift düz çok güzel oyun kuruyordun, yakma milletin canını Haklısın hocam Youtube tan maç videosu fikri güzel, bunun içinde Orhan hocama alkış
Champ Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2010 orhan hoca bırak şu tırtılı yaw, 6. buluşmada çift düz çok güzel oyun kuruyordun, yakma milletin canını Hocam ben tırtılı bıraksam o beni bırakmıyor artık :)iyiden iyiye alıştım bu melete.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2010 Arkada oynayanlar da turnuva için gelenler mi? Turnuva dışında da oynanabiliyo mu?
KursaD Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2010 Yanlış değilsem Çok büyük kısmı bu turnuva için gelenler. Bu arada Orhan hocam sizinle oynamakda nasip olmadı. Bir sonraki sefere inşallah :gulumse:
haruncoskun Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2010 dışardan gelen kimse yoktu herkes forum buluşması bilincinde katıldı ki o gün gelenleri de ayağının tozuyla foruma üye ettik zaten (o:
Champ Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2010 Yanlış değilsem Çok büyük kısmı bu turnuva için gelenler. Bu arada Orhan hocam sizinle oynamakda nasip olmadı. Bir sonraki sefere inşallah :gulumse: İnşallah kardeş.
Enduro Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2010 "Ahmet GÜRBÜZ - İbrahim AYDIN" maçını istiyorum bende... :gulumse:
Champ Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2010 "Ahmet GÜRBÜZ - İbrahim AYDIN" maçını istiyorum bende... :gulumse: Ben elimdekileri yayınlıyorum.Bana da Erkan Hoca gönderdi.Ahmet hocam birdahakine kamera getirmeyi unutma :)
Champ Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2010 İstanbul'da Fenerbahçe Veteranlarda oynamıştık di mi? Gayet güzel backhandi vardı pütüre geçme kararını yadırgadım doğrusu Teşekkür ederim Ozan ama Ligde backhandimden dolayı çok maç kaybettim.Şimdi ise kazanma yüzdem daha yüksek.Ailem İstanbulda olduğundan sene içinde birkaç kez oralara gelme imkanım oluyor.Geldiğimde tekrar oynarız inşallah.
Burak86 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2010 Teşekkür ederim Ozan ama Ligde backhandimden dolayı çok maç kaybettim.Şimdi ise kazanma yüzdem daha yüksek.Ailem İstanbulda olduğundan sene içinde birkaç kez oralara gelme imkanım oluyor.Geldiğimde tekrar oynarız inşallah. Ah pütür zalim pütür ağlatırsın adami, kolumda güç kalmadi bıraksana yakami (Volkan Konak şarkısından uyarlama)
Champ Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2010 Ah pütür zalim pütür ağlatırsın adami, kolumda güç kalmadi bıraksana yakami (Volkan Konak şarkısından uyarlama) Burak kardeş bu sözleri Lig maçında besteye dökersin artık : Zaten ilk fırsatta senle ttrating maçı yapacaz.Ok?
Burak86 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2010 Burak kardeş bu sözleri Lig maçında besteye dökersin artık : Zaten ilk fırsatta senle ttrating maçı yapacaz.Ok? Yapalım abi ayıpsın Zaten zirve bana göre değil indirin beni bu tahttan
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap