Guest Kanoute Oluşturma zamanı: 18 Mayıs, 2005 Oluşturma zamanı: 18 Mayıs, 2005 ev için masa almayı düşünüyorum. ne önerirsiniz? satıcı butterfly space saver önerddi.22 mm. çok iyi masadır dedi. fiyatı 850 ytl. carrefour real gibi yerlerde 450 ytl ye satılan dunlop ,voit gibi masalar var. onlarla bu çok farklı sanırım. butterfly da tek hoşuma gitmeyen tek başına antreman özelliği yokmuş. carrefour da ki yetkili masanın bir tarafının duvar gibi kapanarak antreman yapılabilme özelliği olduğunu söyledi. tabi ne kadar faydalı olur tartışılır:)ama en azından yalnızken biraz çalışılabilir belki ne önerirsiniz?
Guest Aceman Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2005 buradan diğer masalara da bakabilirsiniz.... en azından genel bir fikir oluşur (megaspin.net te oldukça çok çeşit vardı karşılaştırmak için ama şuan sayfa açılmıyor : )
BurakYalin Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2005 outdoor masa istiyorsan butterfly bu adresten masalara bakabilirsin.
Guest Kanoute Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2005 outdoor un ne gibi avantajları olacak? yağmur altında oynayacak halimiz yok. daha mı dayanıklı maddesi? butterfly space saver alacak gibiyim. indoor ve turnuva masası. yazlığa koyacam. tavsiye eder misiniz? online satan yerler var mı bu tür kalite masaları. stiga ve kettler sport da olabilir
BurakYalin Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2005 İstanbul da spinspor var.Gürhan Yaldız satıyor.Ona sorarsan seni daha iyi bilgilendirir.
Guest Kanoute Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2005 ok.teşekkür ederim. görüştüm kendisiyle. adanada olunca kargo baya pahalıya geliyor. 150 ytl sadece taşıma tutuyor mng kargonun internet sitesinde hesapladığıma göre yoksa bir butterfly ı beğendim çok
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap